Sâmbătă și duminică, Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea a găzduit cea de-a treia ediție a Cupei Speranțelor, turneu bianual de fotbal pentru copii.

Competiția rezervată copiilor U 9 (născuți de la 1 ianuarie 2008) a fost organizată de CS Hidro Râmnicu Vâlcea și AFC Isport Junior, în parteneriat cu DJTS Vâlcea și AJF Vâlcea. La turneu au  participat 10 echipe de copii Under 9: Hidro Rm.Vâlcea, Isport Rm.Vâlcea, SCM Rm.Vâlcea, Sarmi Getica Rm.Vâlcea, Inizio București, Tandem București, FC Argeș, ASU Poli Timișoara, Athletic Slatina și Viitorul Slatina.

În finala mare, Inizio București a învins cu 2-0 pe ASU Poli Timișoara.  La final, organizatorii au premiat toți copii participanți la Cupa Speranțelor cu cupe, medalii și dulciuri, indiferent de locul ocupat. Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Moruț Marc (ASU Poli), cel mai bun portar a fost Giovani Pășcălau (Inizio), cel mai tehnic jucător a fost desemnat Mario Dănescu (FC Argeș) iar cel mai bun jucător al finalei a fost Nicolas Pângă (Inizio).

”A fost o competiție puternică, de nivel ridicat pentru copiii Under 9, cu o asistență numeroasă în ambele zile ale turneului. Ne dorim să aducem mereu echipe de tradiție la copii, să le facem o bucurie. Este o bună propagandă făcută de orașul nostru pentru fotbalul de copii,  ne dorim să fim și noi cunoscuți”  a declarat antrenorul de la AFC Isport Junior, Bogdan Mihalache, fost portar în Liga I la Rocar și Poli Iași.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *