În perioada 17-19 noiembrie, la Pardubice (Cehia)  a avut loc Campionatul European de Karate Shotokan, competiție la care au participat și patru sportivi de la CS Chimia Rm.Vâlcea.

Din lotul național al României au făcut parte  Silviu Ghiță, Nicolae Stanciu, Andreea Bîlă și Paul Dinu, care au reușit să câștige 9 medalii, din care 2 de aur, 2 de argint și 5 de bronz. Titlul de campion european a fost câștigate de Siviu Ghiță și Paul Dinu la Kumite individual Seniori, care astfel și-au depus din nou candidatura pentru titlul de sportivul anului în Vâlcea. Vicecampioni europeni au devenit Nicolae Stanciu (două medalii de argint), Silviu Ghiță și Paul Dinu, la kata echipe seniori. Medaliile de bronz au fost câștigate de Andreea Bîlă (două), Paul Dinu (două), Silviu Ghiță și Nicolae Stanciu la kumite individual și echipe de seniori.

„A fost un an 2017 foarte bun cu multe medalii la Cupa României de Karate Shotokan (39 medalii), Campionatul Național de Karate Shotokan și WKF (53 medalii), Campionatul European de Karate Shotokan (9 medalii) și Campionatul Mondial de Karate Shotokan (9 medalii). Îi felicit pe sportivii noștri pentru performanțele obținute. Le mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat în acest an competițional 2017. În special doresc să mulțumesc M.T.S., Federației Române de Karate, Consiliului Județean Vâlcea, Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, D.J.S.T. Vâlcea, C.S. Chimia Rm.Vâlcea, A.C.S. SEN SPORT Rm. Vâlcea, S.C. Boromir Ind RM. VÂLCEA și nu în ultimul rând, instituțiilor de presă din județul Vâlcea, care au fost alături de noi și ne-au sprijinit tot anul acesta. Încă odată, public, vă mulțumesc tuturor” a declarat antrenorul emerit și sportivul  Paul Dinu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *