Calificată în premieră în  Final 4 al Cupei României, HCM Rm.Vâlcea își va afla adversara din semifinale sâmbătă, când oficialii FRF vor efectua tragerea la sorți, la Cluj Napoca. Final 4 se va disputa la Ploiești, în perioada 31 martie-1 aprilie.

Președintele clubului vâlcean, Petre Berbecaru speră ca, la tragerea la sorți de sâmbătă, HCM să evite în semifinale marea favorită, CSM București. ”Cu puțină șansă, dacă nu picăm în primul joc cu CSM, putem juca finala Cupei României  și deja ne-am realizat obiectivul, să ne calificăm într-o cupă europeană. Nu aș dori să jucăm în semifinale cu CSM București, care este cu o clasă peste celelalte echipe, are obiectiv să câștige cupa și este rănită datorită rezultatelor din ultima perioadă, sunt convins că toate jocurile viitoare le va aborda cu altă atitudine. Dacă picăm cu ele, nu  este imposibil, dar este extraordinar de greu să trecem și obiectivul pe Cupa României ar fi mai puțin realizabil. Putem pica cu oricare celelalte două echipe, Brăila sau Roman, îmi este indiferent. Dar, dacă sorții vor fi cruzi cu noi, ne vom face datoria să lăsăm o impresie frumoasă spectatorilor din Ploiești și telespectatorilor”. Pe 31 martie se disputa semifinalele cupei, iar pe 1 aprilie cele două finale, cea mică și cea mare.

”Cu răbdare și perseverență, încercăm să construim o echipă care să calce pe urmele Oltchimului. Deocamdată, suntem în obiectiv, avem un program care ne permite să sperăm că vom termina campionatul pe locul 3, principalul contracandidat este Măgura Cisnădie, avem atuul că vom juca cu ele acasă, în penultima etapă. Fără ajutorul autorităților locale, al Primăriei, mai ales al edilului Mircia Gutău, care dorește să facem handbal de performanță, noi nu puteam face nimic. Consiliul Județean este și el un sponsor în devenire și dacă își dă mâna cu Consiliul Local, putem, în scurt timp, să facem o echipă de care să se teamă și CSM București ” a mai declarat Petre Berbecaru.

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *