Juniorii, singurele noutăţi de la Fedeleşoiu

Euforia promovării în Liga a III-a s-a dus şi Viitorul Dăeşti s-a reunit luni, 15 iulie, la baza sportivă de la Fedeleşoiu.

Antrenorul Gabi Mangalagiu a reluat pregătirile de câteva zile, însă doar cu juniorii veniţi să dea probe la Dăeşti. Viitorul Dăeşti s-a încris deja în Liga a III-a şi nu mizează pe transferuri sonore, urmând a merge pe nucleul jucătorilor care a promovat. De asemenea, tehnicianul Gabi Mangalagiu rămâne şi el pe banca tehnică a echipei pe care  dus-o în premieră în Liga a III-a.

Astfel, conducerea clubului a căutat în primul rând juniorii obligatorii la acest nivel, unde se joacă cu doi Under 20 şi un Under 21. La reunirea lotului de luni au ajuns  Radu Mocioacă (DCM Rm. Vâlcea), Andrei Dima (Minerul Costeşti), Alexandru Marinoiu (portar, Energeticianul), Andrei Bîră şi Adrian Bărbuţi (FOTO, CSM Slatina). Juniorul Bărbuţi va ajunge la Dăeşti sub formă de împrumut de la CSM Slatina, echipă care ţinteşte promovarea în eşalonul secund.  Conducerea clubului vâlcean caută şi un atacant, fiind discuţii cu Florin Costea, de la care se aşteaptă un răspuns. În privinţa seniorilor, sunt doriţi doi fundaşi centrali din alte localităţi, Daniel Stan şi Denis Lazăr, cu care urma să se negocieze.

Din lotul care a promovat, doi jucători nu şi-au prelungit încă contractele, este vorba de Preda si Fistogeanu, care sunt angajaţi la Apavil şi aşteaptă să vadă dacă programul echipei în Liga a III-a le va permite să continue la Viitorul. S-a renunţat la Olteanu, în timp ce Armeanu este plecat la muncă în Anglia.

Primul test al verii va avea loc vineri, la Slatina, cu CSM, o echipă redutabilă la acest nivel, chiar dacă este tot nou promovată. În perioada 30 iulie-7 august, Viitorul va efectua un cantonament, locaţia acestuia nefiind încă stabilită.

LOT REUNIRE DĂEŞTI

Portari: D. Geantă, Marinoiu

Fundaşi: Vasile, Moldoveanu, I. Săraru, Iovan, Mocioacă, Iordache, Bărbuţi, Lăzărescu

Mijlocaşi: L. Săraru, Pârvu, Rizea, Dima, Bucei, Horumbă, Roşianu, M. Ion

Atacanţi: Paşoi, Neacşu, Fl.Costea, Bâră

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *