Magia sărbătorilor a ajuns la Muereasca

Se apropie cu pași repezi Crăciunul, poate perioada anului cea mai îndrăgită de copii, mai ales dacă ne gândim la dimineața în care aceștia vor găsi sub brad cadourile lui Moș Crăciun. Primarul localităţii Muereasca, Ion Ungureanuse pregăteşte la rândul său să îndeplinească rolul de mesager almoșului, mai ales că acest lucru a devenit o tradiție. Pe lângă feeria de lumini şi culori, focuri de artificii şi colinde îndrăgite, o serie de surprize au fost pregătite special pentru a creiona atmosfera de basm specifică acestor sărbători:

„Copiii de la noi din localitate vor avea şi anul acesta, ca de fiecare dată, parte de cadouri. Facem asta dintotdeauna, și vom continua tradiția. Este modul prin care încercăm să le aducembucurie”, a precizat primarul localităţii Muereasca.

Primăria Muereasca încheie anul fără datorii

Primarul localităţii Muereasca, Ion Ungureanu , aflat la cel de-al patrulea mandatspune că niciodată nu am închis anul cu datorii, şi asta fiindcăla început de an şi-a drămuit fiecare leu, astfel încât administraţia locală să nu aibă probleme pe tot parcursul anului cu plata salariaţilor şi cu asigurareacheltuielilor privindutilităţile administraţiei locale:

„La începutul anului fac bugetul, în care includ cheltuielile salariale, aici sunt incluse şi cheltuielile cu privire la asistenţa socială, persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii acestor persoane. Apoi, desigur cheltuielile cu utilităţile, pentru care trebuiesă aloc banii necesari, fiindcă fără acestea nu putemfuncţiona, abia apoi vorbim despre proiecte şi cofinanţări. Orice bun gospodar în primul rând are în vedere cheltuielile reale ale unei administraţii, apoi, dacă mai rămân ceva bani, face şi investiţii în localitate.Dacă nu, caută soluţii privind finanţareaproiectelorpe care le are în plan. Prin urmare, am prevăzut bani la începutul anului, iar în prezent sunt la zi cu toate aceste plăţi”, n-a declarat primarul localităţii Muereasca, Ion Ungureanu

Claudia ŞCHIOPU

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *