Primarul Nicolae Moraru este mesagerul lui Moş Crăciun pentru toţi copiii din localitatea Pietrari

După un an în care cei mici au făcut tot posibilul sa intre în grațiile lui Moş Crăciun, a venit şi clipa mult aşteptată. La Pietrari moşul va veni miercuri, 18 decembrie, aducându-le copiilor cuminți jucării, dulciuri şi fructe:  „Și anul acesta am alocat bani din bugetul local pentru cadourile celor mici. În seara de miercuri, peste 300 de copii din localitate îl vor aştepta pe Moş Crăciun. Dacă timpul ne va permite îl vom întâmpina pe moşul în aer liber, pe scena amenajată pe stadionul din localitate. Ansamblul artistic al copiilor comunei Pietrari i-au pregătit un program artistic de excepţie”, a precizat primarul localităţii Pietrari, Nicolae Moraru.

Nicolae Moraru: „ Tuturor cetăţenilor le transmit sărbători fericite alături de cei dragi, iar pe cei plecaţi îi aştept cu drag acasă, la Pietrari, măcar de sărbători”

Primarul localităţii Pietrari spune că, din punct de vedere investiţional, şi anul acesta a fost un an foarte bun. Ar fi fost mult mai mulţumit dacă, de la nivel central, fondurile pentru decontarea lucrărilor efectuate s-ar fi alocat conform facturilor emise în urma devizelor de lucrări efectuate de constructori. Situaţia este destul de îngrijorătoare, deoarece constructorii nu au mai continuat lucrările, din cauza faptului că Ministerul Dezvoltării nu a achitat facturile emise din luna septembrie: „Închidem şi anul acesta, și mă declar mulţumit. Aşteptăm cu sufletul la gură rectificarea promisă, care se aude că va fi săptămâna aceasta. Va fi o nebunie, fiindcă timpul este foarte scurt. Într-o singură săptămână trebuie să se facă toate plăţile, dar singurele nemulţumiri sunt legate de faptul că Ministerul Dezvoltării nu a alocat nici un leu, din luna septembrie, conform facturilor emise în urma lucrărilor efectuate. Sunt facturi neonorate și de când era Guvernul PSD la putere. Nu ştiu din ce cauză, dar constructorii aşteaptă banii. Din data de 7 septembrie a trecut ceva vreme. În situaţia aceasta constructorii au întrerupt activitatea deși puteau să lucreze, fiindcă vremea a fost prielnică şi puteau să termine lucrările de asfaltare a drumurilor comunale. Cu toate acestea, eu le transmit cetăţenilor localităţii Pietrari de pretutindeni, şi aici mă gândesc atât la cei care sunt în ţară, dar şi celor care sunt peste hotare: multă sănătate și sărbători fericite alături de cei dragi! Pe toţi îi aştept cu drag acasă, la Pietrari, măcar de sărbători”, ne-a declarat primarul localităţii Pietrari, Nicolae Moraru.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *