Reducerea de 10% la plata impozitelor locale se acordă până la 30 iunie – Program restricţionat de lucru cu publicul

În cadrul şedinţei operative de luni dimineaţa de la Primăria municipiului – ţinută în format mai restrâns, în consecinţa epidemiei de coronavirus – s-au luat mai multe decizii privind măsuri de luptă împotriva extinderii acestei maladii la nivel local.

Ca urmare a faptului că termenul până la care se acorda bonificaţia de 10% contribuabililor care îşi achită integral impozitele locale pe anul în curs s-a prelungit până la data de 30 iunie, Municipalitatea face un apel către locuitorii Râmnicului ca, spre binele şi siguranţa lor, să nu aglomereze casieriile administraţiei locale. Începând de luni, 16 martie, accesul cetăţenilor în spaţiile de relaţii cu publicul, registratură şi casierii se va face strict în limita ghişeelor disponibile, persoanele în plus fiind îndrumate să aştepte în exteriorul clădirii, cu păstrarea distanţei de siguranţă de cel puţin 1 m între ele. Totodată, pentru fiecare astfel de zonă de lucru cu publicul se vor institui pauze de curăţenie în care se vor aplica soluţii dezinfectante pe podele, mobilier, clanţele uşilor etc.

În cadrul aceluiaşi demers de evitare a aglomerărilor umane, cei aproximativ 90 de beneficiari de hrană în cadrul Cantinei de Ajutor Social a Primăriei municipiului vor primi în loc de o masă caldă zilnic, pachete cu alimente neperisabile într-un ritm de două ori pe săptămână.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *