EHF a prezentat un posibil program de reluare a competițiilor internaţionale, iar dubla manşă din sferturile Ligii, SCM Rm. Vâlcea – Metz ar putea să se joace în iunie

EHF a făcut un studiu de fezabilitate, când ar putea fi reluate bătăliile pentru cele mai importante trofee în sezonul 2019-2020, în cursă fiind şi SCM Rm. Vâlcea în Liga Campionilor.

Forul continental a explicat că nu există o siguranță când se vor relua meciurile, având în vedere problema golablă cu pandemia de coronavirus, dar și-a asumat un plan de competiție pentru o potențială relansare a sezonului european de handbal. Astfel, planul prevede reluarea meciurilor la începutul lunii iunie 2020, chiar dacă totul este azi doar în plan teoretic.

Suntem pe deplin conștienți de faptul că punerea în aplicare a acestui scenariu depinde de modul cum va evolua problema cu coronavirus și de deciziile guvernamentale conexe. EHF va fi extrem de flexibil și este gata de adaptare în cazul în care va deveni necesar. În niciun caz EHF nu dorește să dea impresia că vrea să împlinească un program de competiție. Dimpotrivă, trebuie să ne asigurăm că, după criză, situația sportivă va fi clară și, în același timp, va fi elaborat un plan pentru a fi introdus în cazul unei situații îmbunătățite”, a spus preşedintele EHF, Micheal Wiederer.

Sferturile de finală ale Ligii Campionilor s-ar putea disputa în perioada 15-21 iunie (turul – miercuri / joi; returul sâmbătă / duminică).

Turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin, programat inițial pentru 9 și 10 mai 2020, va fi mutat în 5-6 septembrie 2020.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *