Primarul Gheorghe Dumbravă  îi îndeamnă pe cetăţeni să stea acasă

Primăria comunei Stoeneşti ia măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului pe raza localităţii. Primarul Gheorghe Dumbravă le recomandă locuitorilor să stea acasă, să iasă doar dacă este absolut necesar. În contextul pandemiei de coronavirus şi al recomandărilor făcute de autorităţi, de a evita deplasările şi a rămâne în casă, persoanele în cauză pot apela numerele de telefon pe care primarul Gheorghe Dumbravă le-a pus la dispoziţia cetăţenilor:  primar-Dumbrava Gheorghe – telefon:0766075058, viceprimar-Chelcea Gheorghe – telefon: 0766075059:   

 

„Fac un apel către dumneavoastră, şi totodată va rog sa staţi în casă şi să vă protejaţi cat mai mult posibil. Nu mergeţi la cumpărături decât dacă este strict necesar. Pentru orice problemă vă rugam sa ne contactaţi, iar împreună vom găsi o rezolvare. Dacă vom face acum toate aceste sacrificii de la viaţa noastră obişnuită, vom scurta perioada de criza, vom ieşi mai repede din pandemie şi ne vom întoarce la viaţa noastră de zi cu zi. Vă mulţumesc din suflet pentru înţelegere. Împreună vom reuşi, dar pentru asta trebuie sa rămânem uniţi şi să ne ajutam reciproc, pentru a putea trece cat mai repede peste aceasta perioadă”, afirmă primarul localităţii Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă.

Investiţiile, prioritare după terminarea stării de urgenţă

Cotat ca fiind printre primarii de top ai judeţului, Gheorghe Dumbravă a reuşit să aducă localitatea Stoeneşti în rândul comunei dezvoltate şi le-a promis cetăţenilor că, după ce va trece această criză, introducerea sistemului de gaze în localitate este proiectul său prioritar: „Avem sistem de apă în toată localitatea, iar lucrările la reţeaua de canalizare se vor finaliza în această primăvară. Prin urmare, închidem acest capitol de apă şi canalizare pentru cele 13 sate ale localităţii. Pentru următoarea perioadă avem în plan înfiinţarea sistemului de gaze naturale, proiect în cadrul căruia se vor realiza 40 de kilometri de reţea. Această investiţie se va realiza cu siguranţă. Reţeaua de gaze este extrem de necesară, fiindcă lemnele de foc sunt foarte scumpe, iar pentru comunitate este benefică o astfel de utilitate”, a precizat primarul Gheorghe Dumbravă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *