Sparta, noua echipă de pe Brothers Sport Hub

Unul dintre sponsorii importanţi de la Minerul Costeşti, Marius Voican a renunţat să mai investească la liderul Superligii şi se dedică unui nou proiect, care ar putea avea startul de la Liga a IV-a.

Astfel, managerul de la Brothers Pub si Frigotech a anunţat public că va sprijini înfiinţarea unui nou club de seniori, Sparta Râmnicu Vâlcea, pentru care va solicita la AJF un loc la Liga a IV-a.  Dacă Sparta va obţine locul la Liga a IV-a, antrenorii clubului roş-negru vor fi tehnicienii de la Băbeni, Iulică Dincă şi Romeo Chelcea, iar lotul va fi completat cu jucători care activează la Superligă: Aldescu Ionuţ, Matei Ionuţ, Neacşu Valentin, Pană Ştefan, Dumitru Freddy, Voicu Mihai, Dumitrescu Angel, Văcaru Cosmin, Fuiorea Bogan, Vătăşescu Mihai, Bolovan Ştefan şi Chebar Răzvan.

„Ne interesează un loc la Liga a IV-a, nu la Superligă. Suntem afiliaţi la AJF,  avem toate actele în regulă, dacă vom participa la Liga a IV-a, vom avea ca obiectiv să promovăm din primul an, iar ulterior să ne dezvoltăm şi să fim un club puternic. Avem baza sportivă la Brothers Sport Hub şi sunt sigur că vor veni alături de noi şi alţi jucători buni. Trebuie să plecăm de jos şi să creştem şi copii, să avem măcar 7-8 juniori în lot, să promovăm tineretul iar la Sparta să facem o academie puternică” a anunţat Marius Voican.

Principalul ţel al acestui proiect este promovarea copiilor de la Sparta – Elite juniors şi de a forma o academie de juniori puternică. Clubul Sparta -Elite juniors are deja legitimaţi circa 150 de copii.

Altfel, Marius Voican a refuzat să comenteze despărţirea de Minerul Costeşti, însă a subliniat că rămâne suporterul echipei şi speră ca aceasta să obţină promovarea la Liga a III-a. „Îmi doresc ca Minerul să promoveze, o să merg să îi susţin pe băieţi la baraj. Sunt băieţi profesionişti şi de mare caracter”. Lider autoritar în Superligă, echipa pregătită de Ţeţe Vlădoi şi Mihai Lungan se pregăteşte să dispute în august un „baraj” în trei cu campioanele din alte judeţe, doar prima clasată fiind sigură de promovarea la Liga a III-a.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *