Dumitru Blejan: „Noi, social-democraţii, suntem oameni de cuvânt”

La Scundu se modernizează infrastructura rutieră În aceste zile se toarnă asfalt pe o lungime de 2 kilometri, pe drumul judeţean 645, care tranzitează comuna Scundu. Pe raza comunei, drumul judeţean măsoară peste 11 kilometri, dintre care 9 kilometri au fost deja reabilitaţi. Lucrările de modernizare demarate cu sprijinul Consiliului Judeţean Vâlcea presupun asfaltarea a celor doi kilometri rămaşi, dar şi amenajarea rigolelor:

„Drumul judeţean Zăvideni-Orleşti-Pesceana se asfaltează, iar lucrările au început de săptămâna trecută. Mulţumesc RAJDP dar, în mod special, preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu. Am avut repartizaţi doi kilometri de asfalt, în prezent se asfaltează, iar drumul va arăta mult mai bine. În cea de-a doua etapă mai avem prinşi alţi 2 kilometri şi 1200 de metri de rigole, iar pe viitor am speranţa că se vor realiza investiţii noi în localitate. Pe noi, social-democraţii ne caracterizează faptele, nu vorbele, suntem oameni de cuvânt”, a precizat Dumitru Blejan.

Primarul comunei Scundu este unul dintre cei mai prolifici primari din judeţului şi are cu ce se lăuda, atunci când vine vorba despre inventarul realizărilor. Spune că a luat cele mai bune decizii în privinţa cheltuirii banului public în beneficiul comunităţii, afirmând că, în toţi aceşti ani, priorităţile au fost învăţământul, o infrastructură modernă, siguranţa cetăţeanului şi prosperitatea oamenilor. A fost un bilanţ impresionant, care demonstrează abnegaţie, respect atât faţă de el cât şi faţă de comunitatea care l-a propulsat să conducă destinele localităţii, din punct de vedere administrativ.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *