Preşedintele de la Minerul Costeşti, Sergiu Holtei îşi asumă eroarea: “Îmi cer scuze întregii echipe, dar şi Federaţiei!”

Preşedintele de la Minerul Costeşti (Vâlcea), Sergiu Holtei îşi asumă eroarea care a condus la neprogramarea echipei în “barajul” de la Bascov, cu Petrolul Potcoava (Olt). Calendarul de testare scrie: „testare RT-PCR (opţional şi test serologic pentru lgM şi lgV Covid-19), fapt care l-a făcut pe oficialul clubului să creadă că poate face şi testarea pentru anticorpi. Asta deşi unii jucători au sesizat problema încă de joi, dar nimeni nu a dat măcar un telefon la federaţie.

„Vina este în totalitate doar a mea, fiind în criză de timp, am interpretat greşit regulamentul şi am înţeles că este valabilă si testarea serologică. Vineri seara, când a venit răspunsul FRF că nu este valabilă testarea serologică, am plâns ore întregi alături de antrenorul Marius Vlădoi. Îmi cer scuze întregii echipe, care a  muncit enorm în ultimii doi ani şi merita să aibă şansa să joace promovarea pe teren, la Bascov. Ne cerem scuze pentru declaraţiile date la cald de primarul nostru în privinţa FRF, nu îşi aveau rostul! Este doar vina noastră şi eu mi-o asum în totalitate” a declarat oficialul de la Minerul Costeşti după gafa impardonabilă care a spulberat şansele mari ale echipei la promovarea în Liga a III-a.

Vâlcenii aşteaptă acum decizia Comisiei de Disciplină a FRF, care va stabili marţi dacă Minerul Costeşti va mai fi programată pentru jocul din 9 august, cu Unirea Ţigăneşti, echipă care nu participă la miniturneul de promovare. Cel mai probabil, însă, Costeşti va fi exclusă din miniturneu pentru nerespectarea protocolului medical şi încheie lamentabil un sezon început foarte bine. „Noi ne-am dorit foarte mult promovarea, am alergat pe ultima sută de metri pentru CIS, ne-am pregătit conform normelor, am fost deschişi să facem tot posibilul să îndeplinim condiţiile FRF din protocolul medical pentru acest baraj. Sper ca FRF să ne înţeleagă şi să ia o decizie corectă, la Comisia de Disciplină. Noi suntem dispuşi şi să facem săptămâna viitoare testul RT- PCR, apoi sperăm să avem şansa să accedem la Liga a III-a de pe locul 2 în grupa noastră” a mai spus Sergiu Holtei, care a fost susţinut în ultimii ani de primarul Toma Peştereanu.

Cum FRF va exclude pe Costeşti din competiţie pentru nerespectarea protocolului medical, orice subiect legat de promovare este încheiat şi Costeşti dă cu şutul unei şanse enorme, pentru o eroare absolut inexplicabilă.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *