În perioada 2016-2020, Constantin RĂDULESCU, în calitate de președinte al Consiliului Județean Vâlcea, a susținut turismul prin investiții directe, prin proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere, dar și prin susținerea unor programe și proiecte în domeniul cultural.

„Toate proiectele noastre, chiar şi cele culturale, sunt legate de turism. Conacul Bălceştilor, în care investim aproximativ 4 milioane euro, este un pol de atracţie turistică. De asemenea, drumurile pe care le-am modernizat pentru un acces facil către mănăstiri, dar și DJ 703G Jiblea-Sălătrucel-Berislăvești contribuie la atragerea turiștilor în județ. În cei patru ani, am investit în evenimente culturale care au atras numeroși participanți. Cântecele Oltului, Cocoşul de Hurezi, Învârtita Dorului sau Deep Forest Fest sunt doar câteva dintre acestea. Și ele înseamnă tot promovare pentru întreg județul.”, a declarat președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Turismul se află printre prioritățile candidatului PSD, Constantin RĂDULESCU, pentru următorul mandat de președinte al Consiliului Județean Vâlcea.

„Promovarea turismului va rămâne o continuă provocare pentru mine și, tocmai de aceea, mi-am propus ca, în parteneriat cu agenţii economici din turism (care au nevoie de sprijin în această perioadă complicată), să dezvoltăm o platformă integrată de promovare a judeţului Vâlcea. Totodată, vom investi în în proiecte punctuale, care să dezvolte zone cu un mare potențial turistic. Dezvoltarea infrastructurii de agrement în comuna Vaideeni (proiect ce cuprinde Adventure Park, domeniu schiabil și satul de vacanță „Ursulețul”) și dezvoltarea infrastructurii de turism în orașul Horezu (prin îmbunătățirea accesului către Vf. Roman și introducerea energiei electrice în zonă) sunt doar două din obiectivele noastre principale. Lor li se adugă Băile Olănești și Vlădești, localități pentru care, de asemenea, avem proiecte de dezvoltare a infrastructurii de turism.”- Constantin Rădulescu, Candidat PSD la funcția de Președinte al Consiliului Județean Vâlcea.

CMF: 21200019

Comandat de: Partidul Social Democrat Vâlcea

Realizat de SC INFOTOUR SRL

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *