Bogdan Vișa: ”Vâlcea a rămas în sufletul meu”

Stoperul echipei Viitorul Șelimbăr, Bogdan Vișa (34 ani), fost jucător la Vâlcea spune că sibienii își propun promovarea în Liga a II-a. 

Șelimbăr este o echipă a revenirilor, reușind să câștige atât la Dăești cât și la Horezu, după ce a fost condusă. ”Se pare că așteptăm întâi să luăm gol, apoi ne revenim, dar nu ne speriem, avem o echipă experimentată. Jucăm la fel și când suntem conduși, am fost conduși și cu 2-0 și am câștigat, nu ne este frică dacă luăm gol. Anul acesta ne dorim ceva mai mult decât anul trecut, când am fost pe 3, ne dorim să promovăm. Suntem la Liga a III-a, dar ne comportăm și ne pregătim ca și la Liga a II-a, ne dorim să ajungem acolo, chiar dacă avem o vârstă, suntem la 33-34 de ani, îl avem exemplu pe Cristi Munteanu, care joacă la un nivel bun și la 39 de ani. Eu am fost plecat 14 ani de acasă, am jucat și la Liga 1 și acum mi-am dorit să mă întorc, mai ales că am și un copilaș. Chiar dacă nu avem lot numeros, ne adaptăm situației, ai probleme mergi la meci cu 13-14 inși, încercăm să ne ferim de virus, la un moment dat toți îl vom avea” a spus Vișa.

În perioada 2007-2009, Vișa a jucat la Liga a II-a pentru CSM Rm. Vâlcea și păstrează amintiri frumoase. ”Au trecut 13 ani, CSM Rm. Vâlcea a fost primul club după ce am plecat de acasă, am avut o echipă frumoasă. Vâlcea a rămas în sufletul meu, a fost primul club la care m-am simțit fotbalist, aici am găsit oameni competenți, era o echipă cu putere financiară și lucrurile erau bine puse la punct. Am jucat cu Vasile, Pîrvu și Iordache, eu aveam 22 de ani, dar ei erau copii, aveau 15-16 ani, nu jucau dar se antrenau cu echipa mare. După ce am plecat eu, nea Mitica Teleșpan i-a promovat la echipa mare” a mai spus sibianul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *