Daniel Dimulescu: „Sunt om de cuvânt și, în mare parte, am realizat ce am promis”

Daniel Dimulescu are pe agenda proprie mai multe proiecte care țin de dezvoltarea comunei pentru următorii patru ani. Declară însă că, până în toamna anului viitor, inclusiv satele: Mamu, Dimuleşti şi satul Bănţeşti la Deal vor beneficia de reţea de apă. Reamintim faptul că, prin Ministerul Dezvoltării, Daniel Dimulescu a atras o sumă important de bani pentru introducerea reţelei de apă pe o lungime de 15 kilometri:     

„Pentru următoare perioadă avem în plan extinderea reţelei de apă. Prin urmare, în maxim un an, toţi cetăţenii din localitatea Mădulari vor avea conducta de apă la poartă. Când mă refer la extinderea sistemului de apă mă gândesc la lucrări care se vor face în acest sens în satul Mamu, satul Dimuleşti şi în satul Bănţeşti la Deal. Până anul viitor, în luna octombrie toată lumea va avea apă, iar aceasta este o promisiune. Garantez că toată comuna va avea apă. Trebuie să extindem conductele de la reţeaua din satul Bănţeşti către satele: Dimuleşti şi Bănţeşti la Deal, pe o lungime de aproximativ 4 kilometri de conductă, iar pentru satul Mamu va fi necesară o extindere de aproximativ 2 kilometri. În total va mai fi necesară o extindere de reţea apă pentru aproximativ 6 kilometri.  Anul viitor toţi cetăţenii vor avea acces la apă pentru racordare”, spune primarul Daniel Dimulescu.

Proiecte şi planuri pentru noul mandat

Este știut faptul că accesul la utilități reduce diferențele de dezvoltare dintre mediul urban și cel rural, iar primarul comunei Mădulari, Daniel Dimulescu a înțeles acest lucru și își dorește ca, în următorii patru ani, să realizeze aducțiunea cu gaz metan în localitate, modernizarea şcolii, a bazei sportive, să continue asfaltarea drumurilor comunale şi să atragă fonduri pentru reţeaua de canalizare:  

„Pe lângă acest proiect, de extindere a reţelei de apă, sper să obţinem bani europeni și pentru înfiinţarea reţelei de gaze. Pentru acest mandat avem în plan şi proiectul pentru modernizarea şcolii, un alt proiect de suflet al meu. Am învăţat în această şcoală şi ne dorim să avem o locaţie de ultimă generaţie odată cu demararea acestui proiect prototip pe care îl avem depus în vederea finanţării. În această perioadă continuăm lucrările de pietruire a drumurilor comunale, iar privind asfaltarea drumurilor comunale avem un proiect de 6,5 kilometri pentru care aşteptăm finanţarea. Valoarea proiectului este de 120 de miliarde de lei vechi. Este o valoare mare, pentru că în proiect sunt incluse şi lucrări de sprijin ale unor ziduri, traversări şi construirea tuturor podurilor şi podeţelor. Cu bani europeni am achiziţionat și un nou utilaj. Această achiziţie a fost una dintre alocările de fonduri prin GAL. Tot cu bani europeni avem şi proiectul de internet gratuit prin WiFi pentru instituţiile statului, care acoperă destul de bine zona localității. Ppentru desfăşurarea orelor online aşteptăm de la Guvern 36 de tablete pentru ciclul gimnazial şi căutăm soluţii să mai cumpărăm și noi 31 de tablete pentru a acoperi necesarul”, a punctat primarul Daniel Dimulescu.

Echipa de la Primăria Mădulari merge mai departe

Potrivit rezultatelor de la alegerile locale, Daniel Dimulescu a obţinut un scor de 76% în urma exprimării opiniei cetăţenilor, fiind astfel reconfirmat în funcţie cu majoritate de voturi în faţa contracandidaţilor săi. La Mădulari, în noul mandat vor fi şase consilieri locali PSD, ceea ce înseamnă că primarul a scăpat de grijile legate de formarea majorităţii, în timp ce liberalii au obținut abia doi consilieri în forul legislativ local, iar PER a reuşit să treacă la limită pragul electoral, şi va avea un consilier local. La Mădulari, diferenţă de scor a fost foarte mare și între Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean şi Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea, social-democratul reuşind să obţinut un scor 69% în faţa contracandidatului său.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *