Liberalul Adrian Mitrache a fost învestit în funcția de primar al localităţii Goleşti

Noul primar al localităţii  Goleşti, Adrian Mitrache, ales la votul din 27 septembrie și-a intrat oficial în drepturi. Investirea lui pe această funcție a avut loc luni, 26 octombrie, în prezența noului Consiliu Local Goleşti. În primul său discurs ca primar al localităţii, Adrian Mitrache a precizat faptul că instituția pe care o va conduce patru ani de acum înainte este a cetățenilor și că el, alături de noul consiliu local, trebuie să lupte în folosul comunității.

În cadrul ședinței festive de investire în funcție, cei 11 membri ai Consiliului Local Goleşti au depus la rândul lor jurământul, pentru o bună colaborare în următorii patru ani, totul pentru bunăstarea  localităţii Goleşti.

„Am depus jurământul de credinţă pentru a deveni primarul tuturor cetăţenilor din Goleşti, şi  îi voi reprezenta cu cinste pe cetăţeni în următorii patru ani. Avem cu toţii o mare responsabilitate faţă de această comunitate, eu şi aleşii locali. Voi face doar administraţie în cei patru ani, ca şi până acum. I-am încurajat pe aleşi să iniţieze proiecte, indiferent de culoarea lor politică”, a declarat  primarul comunei Goleşti, Adrian Mitrache.

Festivitatea, desfăşurată în prezenţa prefectului de Vâlcea, Sebastian Fîrtat a fost una austeră, cu participare redusă, din cauza restricţiilor impuse de pandemie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *