Atacant nou pentru Horezu

Flacăra Horezu și-a completat lotul cu un atacant, Ionuț Vartolomei (19 ani)

Juniorul care va completa ofensiva horezenilor a evoluat ultima dată la Sportul Chiscani, ultima clasată în Seria 2, pentru care a marcat 5 goluri în tur. Pe postul de atacant, în Treapt mai este un junior, Radu Dobrescu.

Vartolomei a fost săptămâna trecută și la Șomuz Fălticeni, s-a antrenat cu echipa, a jucat într-un amical, dar nu a rămas în lot. Juniorul evoluează de trei ani la Liga a III-a și este impresariat de Andrei Balmoș.

În schimb, portarul Dragoș Trașcă nu a mai ajuns la Horezu. După ce s-a despărțit de Dăești, Trașcă a preferat să meargă în altă parte. ”Nu merg la Flacăra. Vreau să merg undeva să cresc de la meci la meci. La Horezu, era greu fără antrenor de portari” a anunțat Trașcă. Astfel, Flacăra rămâne în lot cu cei doi portari cu care a încheiat prima parte a sezonului, D.Vlădoi și B.Eftimie.

Flacăra i-a mai adus în această iarnă pe Alin Pencea (Roșiori), Ionuț Marian, Ovidiu Comănescu (Dăești), Raul Horumbă (Agricola Borcea), Sebastian Pușcașu și Edi Mihalcea (Sporting Pitești).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *