Pivotul Andreea Ailincăi, spre CSM Slatina

Junioara Andreea Ailincăi, sora pivotului naţionalei, Crina Pintea este dorită din această iarnă de echipa CSM Slatina.

Componentă a lotului național de junioare, Andreea Ailinicăi (17 ani) este legitimată la Centrul de Excelenţă Râmnicu Vâlcea, dar și la Chimia Râmnicu Vâlcea. La cererea antrenoarei de la CSM Slatina, Victorina Bora, Ailincăi ar putea fi împrumutată până în vară la Slatina, unde ar avea ocazia să debuteze în primul eșalon. Andreea este cu 14 ani mai mică decât sora sa, Crina Pintea.

” Crina este exigentă cu mine, dar mă bucur că stă cu gura pe mine și mă ambiționează. Mi-aș dori mult să pot să-i egalez performanțele și poate să i le și depășesc. Am învățat alături de ea multe exerciții noi, am căpătat experiență în plus”a spus Andreea Ailincăi. Deocamdată. tânăra jucătoare se antrenează încă la Chimia sub conducerea Nicoletei Lazăr și la CNE sub îndrumarea Miei Rădoi.

La CSM Slatina, titular de drept pe postul de pivot este internaționala Lorena Ostase, jucătoare care are oferte numeroase atât din țară cât și din străinătate. Cel mai probabil, însă, Lorena își va prelungi acordul cu Slatina.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *