Flacăra câștigă cu Gilortul

Flacăra Horezu s-a impus cu 3-2 în testul de la Bărbătești, contra colegei de serie, Gilortul Tg. Cărbunești.

Pentru horezeni au marcat Alin Pencea din penalty și Ion Marian (2). Condusă la pauză cu 1-2, Flacăra a întors rezultatul în ultimul sfert de oră prin ”dubla” lui Marian. Golurile oaspeților au fost reușite de vâlceanul Constantin Roncea.

Antrenorul Gabi Mangalagiu este destul de mulțumit de evoluția echipei sale, alcătuită în special din juniori și tineri, Nistor și Pencea fiind singurii jucători cu experiență.   ”Un meci bun pentru noi, cu o echipă bine legată, așa cum este Tg. Cărbunești. Am urmărit să vedem dacă se respectă câteva probleme tactice și sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor, care au întors rezultatul. Avem unele probleme pe faza de apărare de rezolvat și cred că ne trebuie mai multă atenție la faza de finalizare, pentru că am ratat câteva ocazii mari” a spus fostul atacant al Chimiei.  

 Din lotul echipei horezene lipsește Adi Stănică, care are probleme medicale și probabil că nu va putea juca în cea de-a doua parte a sezonului.

Flacăra Horezu – Gilortul 3-2 (1-2)

Au marcat: Alin Pencea (3′-penalty), Ion Marian (75′, 86′) / Constantin Roncea (21′, 33′)

Flacăra: D. Vlădoi – Grosu, Mihaescu, Bălan, Ruican – Simeanu, Pencea, Comănescu, I. Marian – Horumbă, Vartolomei. Au mai jucat: Etimie, Dinu, Moldovan, Chelcea, Pîlsoiu, Turcin, Nistor, Mihalache, Pușcașu, Nuță

Gilortul: Voinea – Miroiu, Safta, Popa, Bărăitaru (70′ Afrim) – Căldăraru (73′ Filip), Gheorghe (65’Avrămescu), Oprișa (74′ Lipianu) – Dănăricu (58′ Unguru), Roncea (70′ Cocină), Almăjanu (70′ Stăniloiu).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *