Lucrările de modernizare continuă la Brothers Sport Hub !

Baza Sportivă Brothers Sport Hub (fosta Oltchim) a devenit cea mai modernă din județ, iar lucrările de modernizare continuă într-un ritm alert.

După ce a concesionat terenul, Marius Voican a transformat ruina de la Stadionul Oltchim într-o bijuterie de complex sportiv. Mai mult, lucrările continuă în ritm alert cu îmbunătățirea gazonului pe terenul principal și montarea a două terenuri sintetice, urmând ca ulterior să fie renovate vestiarele și să fie construit un restaurant.

”Cum ne va permite vremea vom începe aerarea gazonului, supraînsămânțarea și îngrășământ.  Cel mai important este însă faptul că am început și se mișcă repede lucrările la sinteticul mare de 60/40 metri și la cel de al doilea mic de 45/25 metri, care sperăm să fie gata în maxim o lună. Astfel vom putea sa facem antrenamente atât cu echipa mare cât și cu toate grupele de copii pe aceste sintetice atunci când vremea este rea, să protejăm terenul de iarbă. Am pus irigație la terenul de iarbă, ne dorim ca această suprafață de joc să fie una excelentă. Avem o echipă de seniori, Sparta Rm. Vâlcea care se antrenează și joacă la Brothers Sport Hub, o echipă ce are un joc de viteză, bazat pe tehnicitate și care are nevoie de un teren pe măsură! Vom continua apoi cu împrejmuirea bazei, restaurantul, locul de joacă pentru copii și partea de vestiare și amenajare a acestora. Vrem să renunțăm la un teren de tenis zgură, pentru a face un teren multifuncțional și avem o solicitare de la un colaborator pentru a îi da o zonă din bază, pentru a amenaja o suprafață de PADEL Tennis. Am montat iluminat pe toată aleea de acces către terenuri, am montat porți automatizate la intrare. Speram ca la sfârșitul anului 2021 să fim cu totul pus la punct” a  anunțat Marius Voican.

Se dezvoltă și micii spartani

Conducătorul proiectului de la Brothers Sport Hub a înființat și o echipă de seniori, Sparta, care va avea ca obiectiv în primul sezon să facă performanță la județ. În plus, complexul sportiv a devenit un adevărat magnet pentru antrenamentele copiilor și juniorilor din județ. Antrenorul principal de la echipa de seniori, Mihai Lungan va coordona și activitatea clubului și la nivel de copii și juniori.   ”Echipa de seniori merge foarte bine, ne pregătim cu 18-20 jucători la fiecare antrenament. Am jucat amicale cu Brezoi, Băbeni, Galicea, Bascov, în care ne-am impus. Am pierdut testele cu Dăești și Horezu, dar echipa a lăsat o impresie excelentă. La nivel de copii și juniori, vrem să ne dezvoltăm, să aducem cât mai mulți copii, vor mai veni lângă noi trei antrenori de calitate. Vrem să oferim copiilor din Vâlcea șansa de a se dezvolta, de a face pasul la o echipa de republicani”  a mai declarat managerul de la Brothers Pub și Frigotech, Marius Voican.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *