Horezu, la al cincilea eșec

Flacăra Horezu a cedat sâmbătă la Tg.Cărbunești, 1-2 cu Gilortul și echipa lui Gabi Mangalagiu a ajuns la cel de-al cincilea eșec consecutiv.

Cu titularii din centrul defensivei suspendați (Moldovan și Mihăescu), vâlcenii au mers la Tg. Cărbunești să practice un fotbal ofensiv și în minutul 23, Răzvan Dinu profită de o indecizie a defensivei și trimite din apropiere în poartă. A fost al doilea gol consecutiv pentru tânărul jucător din Treapt (FOTO).

Trei minute mai târziu, oaspeții au ocazia să majoreze avantajul, șutul trecând puțin pe lângă stâlpul porții apărate de Voinea. Cu 3 minute înainte de pauză, Dănăricu pasează lui Bubuioc, atacantul Gilortului driblează doi adversari și îl învinge pe Trașcă. Gorjenii trec în avantaj în minutul 55, când Dănăricu intră în careu, driblează tot ce întâlnește în cale și îi pune mingea lui Oprișa, care înscrie. Până la fluierul final se joacă pe contre, ambele formații irosind câte 3-4 ocazii mari de a marca.

Chiar dacă a pierdut, Flacăra dă semne vizibile de creștere a jocului și poate obține etapa viitoare primul punct din acest an, în jocul cu CSM Deva, echipa lui Ștefan Nanu.  Este clar că după ce a pierdut în iarnă jucători cu mare experiență ca Ad.Popa, Munteanu sau Precup, Flacăra este în picaj și are mare nevoie să aducă în vară câțiva fotbaliști de calitate. Ca și Costești, Flacăra nu a obținut niciun punct în acest an și are mare noroc cu punctajul acumulat de Adrian Popa și colegii săi în tur, care o scutește acum de grijile retrogradării.

Flacăra: Trașcă – Grosu (88′ Nuță), Pușcașu, Bălan, Bîrziche – Comănescu, Pencea – Ruican (70′ Turcin), R.Dinu, Marian – Dobrescu (80′ Vartolomei).Antrenor: Gabriel Mangalagiu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *