Sfaturi eficiente despre cum trebuie să ai grijă de bateria Iphone-ului și când este necesar să înlocuiești sticla acestuia

Produsele Apple necesită o atenție sporită spre deosebire de produsele pe Android precum cele de la Samsung, din motive de siguranță, fiind o firmă care pune accent foarte mult pe hardware și software încât experiența utilizatorului să merite. Desigur, compania consideră că cei care decid trecerea de la Android la IOS, vor rămâne clienți fideli un timp îndelungat, dacă nu, chiar pentru totdeauna, pentru că atenția sporită la detalii reprezintă punctul forte decizional. Cu toate acestea, Iphone-ul este un model de telefon sensibil atât la baterie, cât și la partea aspectuală care ține de ecran, margini sau spatele acestuia. Mai departe, îți vor prezenta câteva metode eficiente prin care poți să îți menții telefonul „viu” pentru un timp îndelungat. 

Iată câteva metode eficiente prin care poți avea grijă de bateria și ecranul Iphone-ului tău

  1. Bateria Iphone-ului 

Bateria reprezintă prima grijă a unui dispozitiv Apple odată achiziționat, deoarece prezintă o vulnerabilitatea aparte spre deosebire de alte modele de telefoane. Astfel că, dacă atenția ta nu se îndreaptă înspre o utilizare cât mai eficientă și durabilă, telefonul tău se va degrada destul de rapid în viitorul apropiat. Secretul menținerii unei baterii sănătoase constă în atenția încărcării telefonului de la 20% până la 80-90% și niciodată de la 0% până la 100%. Prin urmare, trebuie să faci tot posibilul ca de cele mai multe ori să respecți acest standard de încărcare chiar dacă nu reușești de fiecare dată, din varii motive, important este să eviți supraîncărcarea Iphone-ului tău pentru a te bucura cât mai mult de el. 

Performanța bateriei în viitor va depinde în mare măsură de cum alegi să tratezi acest subiect, deoarece Iphone-ul este un telefon care, odată pus la încărcat, poate ajunge repede la 100%. De asemenea, nu uita că acesta nu trebuie pus la încărcat cu husă atașată, pentru că afectează procesul de încărcare și autonomie a bateriei.

  1. Înlocuirea sticlei Iphone-ului 

În cazul în care Iphone-ului tău suferă un accident major precum spargerea sticlei, aceasta trebuie schimbată imediat, chiar dacă telefonul funcționează în continuare și nu toate funcțiile ecranului sunt încetinite. Desigur, este o muncă care aparține doar unor specialiști, precum cei de la Mobilefix.ro, însă ca produsul să funcționeze în continuare la standardele sale, trebuie să faci pasul înspre repararea problemei. În acest sens, prețurile de înlocuire a sticlei Iphone-ului pot varia în funcție de modelul deținut și de complicitatea situației. 

În plus, ai în vedere calitatea produselor atunci când trebuie să faci schimbarea sticlei, alege piesele originale Apple pentru eficiența pe termen lung, deoarece produsele slabe calitativ îți vor îngreuna și mai mult situația. Nu în ultimul rând, reține că atunci când accidentul este produs de tine, costurile nu vor fi suportate de garanție, ceea ce înseamnă că trebuie să suporți toată cheltuiala.

În concluzie, un produs Apple necesită o concentrare mai mare pe partea de îngrijire astfel încât experiența ca utilizator să fie cât mai prielnică pe termen lung. De asemenea, asigură-te că sănătatea bateriei respectă normele menționate mai sus și că sticla Iphone-ului tău se află în afara pericolului de deteriorare.

Sursă foto: Unsplash.com

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *