Impact Real

Un ziar aproape de oameni
Bent Dahl, noul antrenor de la Vâlcea

SCM Râmnicu Vâlcea a anunțat oficial că noul antrenor principal este norvegianul Bent Dahl, actual secund al naționalei de handbal a României. Nordicul a întrerupt colaborarea cu Măgura Cisnădie, pentru a da curs ofertei de la Râmnicu Vâlcea.

„Am ales Vâlcea pentru ca este o șansă unică, este un club de top, cu performante istorice. Echipa joacă un handbal bun, practică un stil modern, dar îmi doresc foarte mult sa-mi imprim propria filosofie în jocul echipei. Sper ca împreună sa revenim la cerințele așteptate de toată lumea și pe termen lung îmi doresc să fim în topul competiției interne” a declarat Bent Dahl pentru pagina de socializare a SCM Rm. Vâlcea.

Bent Dahl (50 de ani ) și-a început cariera ca analist al naționalei feminine a Norvegiei, în 1999, fiind și antrenor al loturilor naționale de juniori între 1999 și 2008. A mai antrenat la Oppsal, Kongsberg, dar și la echipa maghiară Siofok. Dahl este deținător al licenței Master Coach, dar și lector al EHF.

Cu Goran Kurtes în calitate de antrenor principal, SCM nu a avut un start de sezon convingător, fiind eliminată în sferturile cupei, iar în campionat a disputat două jocuri: 29-29 cu SCM Craiova și 28-22 cu CSM Deva. Zilele trecute, SCM a reziliat și contractul cu nemțoaica Evgenija Minevskaja, care va merge, cel mai probabil, la Bistrița.

1 thought on “Bent Dahl, noul antrenor de la Vâlcea

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *