Cristian Nedelcu: „La modul cum merg lucrurile, nu cred că în mandatul acesta se va putea implementa vreun proiect european”

 Breaking News

Cristian Nedelcu: „La modul cum merg lucrurile, nu cred că în mandatul acesta se va putea implementa vreun proiect european”

Cristian Nedelcu: „La modul cum merg lucrurile, nu cred că în mandatul acesta se va putea implementa vreun proiect european”
februarie 28
09:51 2017
  • Primarul Cristian Nedelcu a pregătit proiecte europene în valoare de 10 milioane de euro

Administraţia locală din municipiul Drăgăşani a pregătit pentru noul exerciţiu bugetar mai multe proiecte care vizează dezvoltarea oraşului. Cu o experienţă vastă în accesarea proiectelor europene, de-a lungul celor două mandate nu mai puţin de 9 proiecte fiind implementate la Drăgăşani, primarul Cristian Nedelcu a luat decizia de a scoate în dezbatere publică toate investiţiile pe care intenţionează să le realizeze în următorii ani, la Drăgăşani. Proiectele, în valoare totală de peste 10 milioane de euro vizează reabilitarea Bisericii Sfatul Ilie – monument istoric, construirea Centurii de ocolire Drăgăşani-Est, reabilitarea Spitalului municipal Drăgăşani „Costache Nicolescu”, reabilitarea, modernizarea şi extinderea spaţiilor de învăţământ şi cazare la Grupul Şcolar I.C. Brătianu, reabilitarea şi modernizarea Colegiului Naţional „Gib Mihăescu”, extinderea şi modernizarea integrată a sistemelor de iluminat public şi creşterea siguranţei publice din municipiul Drăgăşani, reabilitarea şi modernizarea drumurilor, aleilor şi spaţiilor verzi şi a iluminatului public din cartierele Rahova, Trandafirilor, Zlătărei şi Bârsanu, precum şi reabilitarea termică a instituţiilor publice. Social-democratul spune, însă, că aceste proiecte riscă să nu fie finalizate până în 2020, din cauza întârzierii deschiderii liniilor de finanţare pentru exerciţiul bugetar 2014-2020: „Încă nu s-au deschis toate liniile de finanţare, noi avem proiecte pregătite, dar este posibil ca liniile de finanţare să fie limitate, în ceea ce priveşte sumele alocate României şi, în speţă, Regiunii Sud-Vest Oltenia. Valoarea acestor proiecte se ridică la aproximativ 10 milioane de euro şi sperăm să reuşim să le implementăm pe toate. Este posibil ca unele să le atacăm şi din bugetul local, dacă nu reuşim să obţinem finanţare europeană. La modul cum merg lucrurile, nu cred că în mandatul următor se va putea implementa vreun proiect european. Mai mult decât atât, poţi să depui proiecte, dar nu ştii dacă vor intra la finanţare, conform regulilor după care vor fi aprobate. La noi nu a fost cazul, până acum, să depunem proiecte care să nu intre la finanţare. Avem câteva proiecte pe care le-am şi supus dezbaterii publice, deoarece trebuie ca şi cetăţenii să ştie ce intenţionăm să facem pentru ei, să nu existe discuţii”, ne-a declarat primarul municipiului Drăgăşani, Cristian Nedelcu.

 

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

februarie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...