Puterile străine nu renunţă la dezmembrarea României

 Breaking News

Puterile străine nu renunţă la dezmembrarea României

Puterile străine nu renunţă la dezmembrarea României
februarie 28
08:18 2017

Alimentarea continuă şi manipularea protestatarilor din Piaţa Victoriei şi din alte oraşe din ţară este un real pericol la securitatea naţională, infracţiune pe care numeroşi indivizi au comis-o după 1989, dar pentru care nici unul dintre ei nu a fost sancţionat, până acum. Faptul că România a devenit un teren de încercare pentru marile puteri nu înseamnă nimic altceva decât să acestea urmăresc în continuare dezmembrarea României cel puţin în trei teritorii districte şi controlate de diverse forţe străine.

În aceste zile a început să circule pe internet inclusiv o hartă, menită să testeze reacţia populaţiei, şi care arată deja cum va fi ciuntită România după ce teritoriul naţional va fi divizat de interesele străine. Pe hartă se sugerează că o parte din ţară va reveni Ungariei, o altă parte Republicii Moldova şi cea de-a treia va rămâne de sine stătătoare, dar probabil tot la cheremul Uniunii Europene de astăzi, respectiv a Germaniei şi Franţei. Destrămarea României prin dislocarea unui teritoriu care să fie cucerit tocmai cu „mâna” românilor din Republica Moldova ar fi o lovitură magistrală din partea Rusiei, care o plănuieşte probabil de multă vreme, dar la fel de bine este posibil şi scenariul în care partea respectivă din România ar putea fi cucerită de Bulgaria, aflată sub aceeaşi tutelă, a „tătucului Putin”.

Nu pentru prima dată în istoria ei, în foarte scurt timp, România nu se va mai putea baza decât pe propriile sale forţe, iar distrugerea sistematică a economiei naţionale face şi ea parte, probabil, din planul elaborat al dezintegrării uneia dintre cele mai mari ţări din Uniunea Europeană.

Teoria conspiraţiei privind dezmembrarea României are o vechime de peste 80 de ani, încă din anii 1920-1930 existând planuri de distrugere a integrităţii teritoriale şi a unităţii naţionale a României, abia realizată pe atunci. Diferenţa dintre acele vremuri şi cele de astăzi este că, acum, românii îşi pierd, încet, dar sigur, valorile culturale, patriotismul şi legăturile faţă de familie şi tradiţiile locurilor unde s-au născut, astfel încât nu mai au motive să se împotrivească prea tare invaziei nevăzute a străinilor.

Dezmembrarea României după 1989 se referă la un presupus scenariu care spune că Uniunea Sovietică, Ungaria şi Iugoslavia conspirau pentru distrugerea statului naţional român după Revoluţia din 1989, când a avut loc un consens între Occident şi URSS de a-l debarca de la putere pe Nicolae Ceauşescu, iniţial pentru a avea acces la resursele româneşti. În prezent, deoarece Uniunea Sovietică şi Iugoslavia s-au dezmembrat între timp, termenul se poate referi la unele conspiraţii ale Rusiei şi Ungariei, sau ale unor grupări din aceste ţări.

Aşa-zisa legătură de securitate a României cu Washingtonul nu mai există în prezent, iar Donald Trump a făcut chiar zilele trecute o declaraţie mai mult decât îngrijorătoare, salutând practic ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană şi invitând şi alte state să facă gesturi similare. Este clar că NATO a devenit acum doar o alianţă de conjunctură, iar românilor, rămaşi singuri în faţa cotropitorilor economici, le va fi foarte greu să facă faţă la mai multe atacuri în acelaşi timp, care vin din partea unor ţări vecine, toate coordonate de Rusia. Americanii şi-au retras deja marile companii din România, semn că urmează vremuri grele pentru mica şi aproape inexistenta noastră economie.

Din păcate, protestatarii care îşi scot inclusiv copiii prin pieţe nu înţeleg încă faptul că miza acestei destabilizări a statului român este una mult mai mare decât Guvernul Grindeanu sau chiar PSD, ca partid. Marii şi micii noştri duşmani, infiltraţi cu dibăcie în Parlament şi în multe instituţii de stat abia aşteaptă să creeze disensiune la nivelul maselor sociale pentru a prelua, la momentul oportun, bucăţi din teritoriul românesc, lăsat de izbelişte de nişte cetăţeni care s-au obişnuit să fie conduşi de pe Facebook, ca nişte turme de oi oarbe şi surde.

Mergeţi acasă, dragi protestatari, angajaţi ai multinaţionalelor care au venit în România pentru a vă ţine la limita subzistenţei, pentru că protestele dumneavoastră sunt chiar împotriva măririi propriilor salarii, dar şi un motiv pentru împlinirea visului interbelic al marilor puteri, de a-şi agăţa la panoplia cuceririlor şi o bucată de Românie însângerată. Dacă nu ne vom apăra propriile teritorii, România de astăzi riscă să aibă exact soarta Moldovei istorice, adică să fie împărţită între marile puteri, aşa cum şi vechea Moldovă, parte a României întregi a mai rămas doar în proporţie de 46% a românilor, în timp ce 36% a format Republica Moldova, iar 18% a ajuns să fie stăpânită de Ucraina.

Despre autor

Mihai Roman

Mihai Roman

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

februarie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...