Un milion de lei, fonduri europene pentru Consiliul Judeţean Vâlcea

 Breaking News

Un milion de lei, fonduri europene pentru Consiliul Judeţean Vâlcea

Un milion de lei, fonduri europene pentru Consiliul Judeţean Vâlcea
februarie 28
10:05 2017
  • Suma a fost deja virată în contul Consiliului Judeţean şi va fi utilizată la finanţarea altor lucrări de reabilitare a drumurilor judeţene

 

Săptămâna trecută, preşedintele Consiliul Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu a anunţat că suma de 952.219,30 lei a ajuns în contul Consiliului Judeţean Vâlcea de la Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene pentru acoperirea cheltuielilor publice eligibile, aferente implementării proiectului „Refacere platformă drum şi ziduri de sprijin pe DJ 703N Berislăveşti-Dîngeşti-Releu Cozia, km 0+100-1+500”, lucrare finalizată şi recepţionată în octombrie 2016. Demersurile întreprinse de conducerea Consiliului Judeţean în vederea înlăturării efectelor pagubelor provocate de inundaţiile din perioadele 14-31 mai 2014 şi 28 iulie – 15 august 2014 nu au fost în zadar şi s-au materializat prin obţinerea acestei finanţări care va fi folosită la realizarea altor lucrări de reabilitare a drumurilor judeţene: „Mă bucur foarte mult că judeţului Vâlcea i-au fost rambursate o parte dintre cheltuielile aferente operaţiunilor întreprinse, în regim de urgenţă, în scopul înlăturării pagubelor provocate de inundaţiile din anul 2014, fiindcă putem folosi aceşti bani pentru reabilitarea unor drumuri judeţene, unde nevoia de finanţare este foarte mare. Cu această ocazie, mulţumesc tuturor factorilor implicaţi în acest demers, datorită cărora au fost viraţi în contul Consiliului Judeţean Vâlcea 952.219,30 lei, sumă obţinută din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene pentru acoperirea cheltuielilor publice eligibile aferente lucrărilor pe care Consiliul Judeţean Vâlcea le-a realizat, în vederea refacerii platformei unui segment al drumului judeţean 703N – Berislăveşti-Dîngeşti-Releu Cozia”, a spus preşedintele Constantin Rădulescu.

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

februarie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...