Utilităţile din Mădulari aşteaptă aprobarea bugetului

 Breaking News

Utilităţile din Mădulari aşteaptă aprobarea bugetului

Utilităţile din Mădulari aşteaptă aprobarea bugetului
februarie 28
07:53 2017

Primarul social-democrat din Mădulari, Daniel Dimulescu aşteaptă cu sufletul la gură aprobarea bugetului. În atenţia primarului sunt lucrările de înfiinţare a reţelei de apă şi canalizare, asfaltarea drumurilor comunale, modernizarea şcolii, dar şi achiziţionarea unui utilaj: „Vreau să implementez proiectele iniţiate de anul trecut, adică cei 6,8 kilometri de asfalt să devină eligibili în vederea finanţării. Un alt proiect important pentru mine priveşte modernizarea şi reabilitarea şcolii din centrul localităţii. Această şcoală are nevoie urgentă de reabilitare în ceea ce priveşte lucrările de anvelopare, schimbarea acoperişului care este degradat, a centralei care nu dă randament, iar interioare sunt de când eram eu elev. Abia am terminat strategia de dezvoltare, de acum vom putea şi noi să absorbim fondurile europene. Un alt lucru care este foarte importat este acela că am abţinut banii pentru achiziţionarea unui utilaj prin Grupul de Acţiune „Ţinutul Vinului”, în valoare de 55 de mii de euro”, afirmă primarul Daniel Dimulescu.

 

Comuna Mădulari nu are încă apă şi canalizare

 

Una dintre problemele stringente ale comunei Mădulari este faptul că nu are nici în prezent alimentare cu apă şi sistem de canalizare. Deşi localitatea este cuprinsă în master-planul judeţului, implementat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară, care presupune reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare, precum şi înfiinţarea altora noi, materializarea acestuia bate pasul pe loc, iar comunitatea din Mădulari nu mai este dispusă să creadă în promisiuni. Primarul Daniel Dimulescu a ţinut să spună că înfiinţarea reţelei de apă este vitală pentru comunitate. În acest sens face apel la autorităţile competente în privinţa urgentării alocărilor de fonduri care vizează înfiinţarea reţelei. Vara, comunitatea de aici are probleme cu apa din cauza secetei, de multe ori prelungită. Oamenii sunt disperaţi din cauza faptului că nu mai au apă în fântâni nici pentru consumul propriu, dar nici pentru animale, iar culturile agricole sunt pârjolite: „Proiectul pentru înfiinţarea reţelei la Mădulari este propus prin master planul judeţului, însă, dacă văd că şi anul acesta se bate pasul pe loc, voi încerca să identific o altă sursă de finanţare, trebuie să găsesc o soluţie. Anul acesta, proiectul prioritar priveşte înfiinţarea reţelei de apă. Vara fântânile seacă aici, iar cetăţenii nu au apă nici să dea la animale”, ne-a declarat primarul social-democrat din Mădulari, Daniel Dimulescu.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

februarie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...