Cristian Buican îi atrage atenţia Ministrului Transporturilor că şi DN 7 D este drum naţional de pământ

 Breaking News
  • No posts were found

Cristian Buican îi atrage atenţia Ministrului Transporturilor că şi DN 7 D este drum naţional de pământ

Cristian Buican îi atrage atenţia Ministrului Transporturilor că şi DN 7 D este drum naţional de pământ
martie 05
20:54 2017

În urma vizitei de lucru a Ministrului Transporturilor în judeţul Botoşani, şi mai ales ca răspuns la declaraţiile domnului Răzvan Cuc, conform cărora DN 24 C ar fi „singurul drum naţional de pământ din România”, deputatul Cristian Buican a depus o interpelare prin care îi atrage atenţia că şi DN 7 D din judeţul Vâlcea este tot drum naţional de pământ.

 

Cristian Buican: „Este inadmisibil ca un drum naţional să arate ca o potecă haiducească”

În conţinutul interpelării, deputatul Cristian Buican i-a făcut ministrului Transporturilor o scurtă prezentare a DN 7 D: „un alt drum naţional de pământ din România are o lungime de 31,360 kilometri şi traversează localităţile Câineni, Boişoara, Titeşti şi Perişani, din judeţul Vâlcea. În anul 2003, acest drum a fost declarat drum naţional şi de atunci doar 6 kilometri din acesta a fost asfaltat, 3 kilometri la Câineni şi 3 kilometri la Perişani, restul traseului fiind într-o stare deplorabilă, existând chiar unele porţiuni care cu greu ar putea fi catalogate ca drum forestier. Personal, consider că este inadmisibil ca un drum naţional dintr-o ţară membră a Uniunii Europene, în secolul XXI, să arate, pe anumite porţiuni, ca o potecă haiducească”.

În finalul interpelării, deputatul Cristian Buican i-a solicitat ministrului Răzvan Cuc un răspuns deschis referitor la intenţiile de modernizare pe care acesta le are pentru DN 7 D şi un calendar preconizat, precum şi fondurile pe care intenţionează să le aloce modernizării Drumului Tarii Loviştei: „Joi, 2 martie, spre seară, am rămas neplăcut surprins de o serie de declaraţii ale Ministrului Transporturilor care, într-o vizită de lucru în judeţul Botoşani deplângea starea DN 24 C, afirmând că acela este singurul drum naţional de pământ din România. Total fals: şi în judeţul Vâlcea există un astfel de drum naţional de pământ, DN 7 D, pentru care, în ultimii 10 ani s-au făcut foarte multe demersuri, dar nu s-a mişcat aproape nimic. Cu excepţia celor 6 kilometri asfaltaţi când PNL era la guvernare, nici un alt Guvern nu a băgat în seamă acest drum naţional. Exemplul cel mai concret este faptul că domnul ministru nici măcar nu ştie câte drumuri naţionale de pământ există în România. Halal atitudine… pentru a se convinge de starea deplorabilă a DN 7 D, îl invit pe domnul Ministru să facă o vizită de lucru în Ţara Loviştei, să vadă la faţa locului. Dacă în timpul acestei vizite ar avea ghinionul să plouă, îi garantez că limuzina de la minister cu care se plimbă va rămâne împotmolită pe un drum naţional care ţine de ministerul pe care îl conduce. Asta cred că ar fi o imagine sugestivă a stării drumurilor din România, în general, şi a DN-urilor din Vâlcea, în special”  a declarat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...