Servicii de repatriere a persoanelor decedate oferite de Funerare Ieftine

 Breaking News

Servicii de repatriere a persoanelor decedate oferite de Funerare Ieftine

Servicii de repatriere a persoanelor decedate oferite de Funerare Ieftine
martie 21
07:06 2017

Numărul persoanelor care mor peste hotare lunar este unul ce depăşeşte zeci sau chiar sute uneori. Este vorba fie despre părinţi care au plecat să le construiască copiilor un viitor mai bun, fie despre fii care au plecat să îşi facă un rost.Astfel de situaţii nu pot fi prevăzute de nimeni,iar atunci când cei dragi plecaţi îşi pierd viaţa, lasă un gol greu şi imens în sufletele celor rămaşi acasă.

Una dintre problemele cele mai mari în astfel de cazuri o reprezintă repatrierea celor decedaţi. Pentru a aduce trupul neînsufleţit pe meleagurile natale nu este tocmai uşor. Există şi firme care s-au specializat în acest tip de servicii care, deseori pot fi extrem de scumpe. Sfatul celor de la Funerare Ieftine, firmă de renume în domeniul pompelor funebre din Bucureşti, pentru cei aflaţi în astfel de situaţii este de a contacta cât mai urgent cu putinţă firma care oferă ajutorul, la preţul cel mai potrivit.

De altfel şi aceasta pune la dispoziţia celor aflaţi în nevoie servicii de repatriere decedaţi. Cei interesaţi pot afla informaţii complete cu privire la tot ce ţine de formalităţi, acte şi tarife accesând pagina online de prezentare a companiei și anume: funerare-ieftine.ro.

Cea care trebuie să se lupte pentru a recupera trupul celui drag din ţări străine este familia. În astfel de cazuri, aceasta nu primeşte nici un fel de suport din partea statului. Pentru că serviciile firmelor specializate în transporturi speciale de acest fel pot ajunge deseori chiar şi la mii de euro, în funcţie de distanţa de parcurs, este necesară o bună documentare a pieţei în acest sens.

 

Care sunt costurile serviciilor de repatriere în general şi ce implică acestea?

Costurile acestor servicii depinde de locul din care trebuie transportat trupul decedatului. Atunci când repatrierea se face din ţări ca Franţa, Spania sau Anglia, există posibilitatea de a plăti mult mai puţin dacă familiase ocupă personal de întocmirea documentelor pentru transport necesare. Fără paşaportul mortuar nu este posibilă realizarea transpotului.

Echipa Funerare Ieftine oferă în continuare câteva detalii cu privire la măsurile ce trebuie luate în pregătirea tuturor celor necesare pentru a rezolva această problemă. Pentru început, alegerea sicriului trebuie să fie făcută cu grijă. Aceasta trebuie realizată în conformitate cu normele europene aflate în vigoare în momentul decesului. În mod normal, nu ar trebui să depăşească suma de 350 euro. Pe lângă acestea, este necesară şi întocmirea transportului cu avionul sau terestru. Repatrierea şi costurile sale ar trebui să se încadreze în limita cuprinsă între 3000 – 6000 Euro, în funcţie de ţara din care trebuie adus trupul.

Există deci o serie de amănunte şi detalii despre care trebuie să vorbească familia cu reprezentanţii firmei de pompe funebre: tipul de sicriu, modalitatea de transport, locul din care trebuie să fie preluat trupul neînsufleţit etc.

Cea mai bună modalitate de a aduce trupul celui drag din străinătate şi de a reduce cheltuielile este de a trata cu firma la care lucra persoana respectivă. Aceasta ar putea să suporte contravaloarea, parţială sau totală a repatrierii. Desigur, cazurile în care patronii unor astfel de companii se angajează să facă asta sunt destul de rare, în mod deosebit atunci când acest lucru nu este prevăzut în contractul încheiat cu angajatul.

Deseori, este oferită o anumită sumă de bani de către aceştia, însă nu este suficientă pentru a acoperi toate costurile. În orice caz, înainte de a efectua orice servicii de repatriere decedati, firmele de pompe funebre încheie un contract de colaborare cu familiile.

 

Care este demersul necesar pentru obţinerea paşaportului mortuar?

Atunci când un cetăţean român moare pe teritoriul unei ţări străine, devine datoria familiei să contacteze firma care oferă servicii de repatriere şi să se ocupe de onorariile specifice. Atunci când cheltuielile nu pot fi suportate de familie, înmormântarea defunctului sau incinerarea acestuia este efectuată de autorităţile locale ale statului respectiv.

Când familia este dispusă să plătească suma necesară, consulatul sau ambasada eliberează paşaportul mortuar. Pentru a putea intra în posesia acestora, sunt necesare anumite documente:

– buletinul românesc al decedatului

– certificatul de deces, care se eliberează la Registrul Civil din oraşul natal (acesta trebuie să conţină apostila)

– certificatul medical de deces eliberat în cazul în care moartea s-a produs în cadrul unui spital

– actele de efectuare a îmbălsămării

– autorizatiile de înhumare (eliberat de judecătorie) şi de transport (de la autorităţile sanitare), precum şi itinerariul sicriului.

Funerare Ieftine menţionează şi câteva informaţii esenţiale cu privire la repatriere. Decesul românilor în străinătate trebuie să fie înregistrat de autorităţile locale de acolo. În situaţia în care este vorba despre o moarte suspectă sau violentă, familia poate solicita efectuarea unor investigaţii de către poliţia statului respectiv. În cadrul paginii funerare-ieftine.ro se găsesc mai multe detalii cu privire la serviciile de repatriere decedaţi disponbile şi demersurile necesare.

Despre autor

admin

admin

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...