SC APAVIL SA Vâlcea pune la dispoziţia clienţilor săi portalul de servicii online

 Breaking News

SC APAVIL SA Vâlcea pune la dispoziţia clienţilor săi portalul de servicii online

SC APAVIL SA Vâlcea pune la dispoziţia clienţilor săi portalul de servicii online
martie 27
04:37 2017

Începand din luna Aprilie 2017, APAVIL SA Vâlcea pune la dispoziţia clienţilor săi o serie de servicii online: primire facturi pe email, achitare facturi online, istoric consum de apă, istoric plăţi, facturi în sold, transmitere index autocitit.

Pentru a avea acces la aceste facilităţi, este necesară crearea unui cont de utilizator.

Pentru crearea contului, se accesează pagina www.apavil.ro, secţiunea ,,Portal Clienţi”, se apasă butonul ,,Înregistrare’’ şi se introduc datele solicitate: adresă e-mail validă, cod client, număr contract(acestea din urmă regăsindu-se pe factură) şi parola (formată din minim 8 caractere).

După introducerea datelor, pentru a valida adresa de email introdusă de dumneavoastră, veţi primi un link pe care trebuie să îl urmaţi, acesta fiind ultimul pas pe care trebuie sa îl faceţi pentru a vă crea contul. Vă puteţi apoi autentifica folosind emailul şi parola pe care le-aţi introdus la înregistrare.

Datele accesibile din secţiunea Portal Clienţi sunt:

  • date personale – (secţiunea ,,Actualizare date”) – unde clientul poate schimba parola asociată contului şi poate opta pentru primirea facturii pe email pentru serviciile de alimentare cu apă şi/sau canalizare.
  • date legate de facturile emise (secţiunea Cont) – unde clientul poate vizualiza facturile în sold, istoricul plăţilor efectuate, istoricul consumului înregistrat.
  • secţiunea Plată facturi online – Condiţia necesară şi suficientă pentru ca un utilizator al sistemului să poată efectua plata facturii prin internet este existenţa unui card valid, emis sub sigla VISA sau MasterCard, card care să accepte plata prin internet.  Menţionăm că la plata online a facturilor nu se percep comisioane, procesarea datelor se face rapid, clientul având, astfel, acces la contul nou-creat oricând, de oriunde.
  • secţiunea Transmitere index autocitit – în situaţia în care din motive obiective reprezentantul Apavil SA nu are acces la contor, indexul autocitit poate fi transmis de către client începând din data de 25 până la sfârşitul lunii. Apavil SA îşi rezervă dreptul de a nu utiliza indexul transmis dacă indică variaţii mari de consum faţă de medie. Asigurarea accesului la contor este singura cale de a oferi un serviciu corect facturat şi posibilitatea de a avea un control asupra consumurilor.

Apavil SA are convingerea că tot mai mulţi clienţi vor apela la serviciile online, accesul la aceste servicii fiind gratuit, simplu şi rapid, disponibil pentru toţi clienţii care au încheiat un contract de furnizare/prestare servicii apă şi canalizare cu societatea.         

Despre autor

admin

admin

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

martie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...