Proiecte în desfăşurare la Copăceni

 Breaking News

Proiecte în desfăşurare la Copăceni

Proiecte în desfăşurare la Copăceni
aprilie 03
04:25 2017

Pentru primarul comunei Copăceni, Tironel Tâmplărescu, prioritatea pentru acest mandat este asfaltarea drumurilor comunale: „Avem trei proiecte depuse din toamna anului trecut la Ministerul Dezvoltării, în vederea modernizării infrastructurii rutiere. Vor intra la asfaltare un drumul comunal, pe o lungime de 4,5 kilometri, altul de 4,26 dar şi construirea unui pod peste pârâul Cerna. În prezent se finalizează turnarea stratului doi pe o distanţă de 1,8 kilometri. Lucrarea face parte dintr-un proiect depus la Ministerul Dezvoltării prin O.G. 28, început în anul 2013, şi sperăm că-l vom finaliza în această vară. Proiectul prevede asfaltarea drumului comunal pe o lungime de 2,8 kilometri şi leagă trei sate: Copăceni – Ulmetu şi Bălteni. Tot prin O.G. 28 se va extinde cădirea primăriei cu încă două sau trei birouri, cu o sală de şedinţe şi un grup sanitar” a declarat primarul. Tironel Tâmplărescu mai afirmă că, în această perioadă, a semnat documentele pentru dotarea Căminului Cultural, urmând ca, în cel mai scurt timp să întocmească şi documentaţia, după care proiectul va intra la finanţare: „În cadrul proiectului este cuprinsă furnizarea de echipamente: video-proiector pentru activităţi educative, sistem audio, suporturi de DVD/CD, calculatoare necesare desfăşurării activităţilor, costume populare pentru dotarea căminului cultural, modernizarea sistemului de iluminare al scenei, dar şi mobilierul necesar bunei desfăşurări a activităţilor social – culturale (mese, scaune, dulapuri, birouri, cuiere, etc.) precum şi dotarea grupurilor sanitare. Este necesară această investiţie deoarece spaţiul actual al căminului cultural necesită modernizare şi o rezolvare funcţională necesară pentru desfăşurarea activităţilor culturale”, spune primarul din Copăceni, Tironel Tâmplărescu.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

aprilie 2017
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...