Constantin Bărzăgeanu: „Voi demonstra că se pot face lucruri mari cu bani puţin”

 Breaking News

Constantin Bărzăgeanu: „Voi demonstra că se pot face lucruri mari cu bani puţin”

Constantin Bărzăgeanu: „Voi demonstra că se pot face lucruri mari cu bani puţin”
aprilie 23
20:10 2017

Comuna Mihăeşti duce lipsă de o sală spaţioasă de spectacole, care să poată găzdui evenimente care au loc pe raza localităţii. Singurelele săli disponibile la ora actuală sunt cele trei cămine culturale din Mihăeşti, în care nu încap mai mult de 70 de persoane, iar acest lucru este principalul motiv pentru care, din primăvara anului trecut, administraţia locală a început să construiască din temelii o sală de festivităţi. Noua locaţie va avea cea mai mare sală de nunţi şi evenimente şi va fi dotată cu spaţii pentru garderobă, bucătărie, grupuri sanitare, duşuri şi mobilier. Imobilul este construit exclusiv din bani de la bugetul local, investiţia ridicându-se la suma de 4 miliarde de lei vechi: „Acest proiect a apărut în momentul când la primărie a avut loc o cununie civilă la care au fost prezente peste 200 de persoane şi nu am avut unde să îi găzduim, pentru că nu aveam spaţiu suficient. Am hotărât astfel să facem o sală specială de festivităţi, cu o capacitate de peste 500 de locuri, în care să includem toate dotările necesare unei astfel de locaţii. Vom construi această sală de festivităţi cât toate cele trei cămine pe care le are Mihăeştiul la un loc. Căminul cultural din faţa noii clădiri pe care noi o vom ridica este vechi de peste 100 de ani, dar mă voi lega de el cu noua construcţie. Voi demonstra că se pot face lucruri mari cu bani puţini”, a declarat primarul. În acelaşi timp cu lucrările pentru construirea sălii de festivităţi, în apropierea acestei clădiri s-a amenajat un teren de sport multifuncţional, cu nocturnă şi gazon sintetic, având o suprafaţă de 82/42 de metri, fiind omologat pentru a putea susţine inclusiv cantonamente. „În localitatea Mihăeşti sunt trei cămine culturale, în satele Vulpuieşti, Buleta şi unul la Măgura, locaţii pe care în primul mandat am făcut eforturi pentru a le reabilita, cu bani din bugetul local. Cu bani europeni se va construi şi un cămin cultural, în satul Arsanca. Tot prin Compania Naţională de Investiţii, în această perioadă am primit răspuns în vederea finanţării proiectului care prevede construirea unei săli de sport. Sala se va construi în satul Măgura, un proiect pe care trebuie să-l realizez până la finalul acestui mandat, deoarece l-am făgăduit comunităţii în programul electoral”, a mai spus primarul din Mihăeşti.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

aprilie 2017
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...