Infrastructura este un punct nevralgic al localităţii Dănicei

 Breaking News

Infrastructura este un punct nevralgic al localităţii Dănicei

Infrastructura este un punct nevralgic al localităţii Dănicei
aprilie 23
20:05 2017

Din anul 2004, de când a câştigat pentru prima dată încrederea cetăţenilor pentru Primăria comunei Dănicei, Dumitru Pirneci s-a remarcat prin proiecte ambiţioase, reuşind să câştige de fiecare dată respectul consătenilor: „Împreună cu echipa primăriei am realizat, în ultimii ani numeroase proiecte, am implementat altele şi sper ca, pe viitor, comuna Dănicei să înflorească, iar cetăţenii să fie mulţumiţi în continuare”, este de părere primarul Dumitru Pirneci. Echipa primăriei din Dănicei a reuşit să facă paşi importanţi în dezvoltarea localităţii. În opinia primarului, o condiţie esenţială în ceea ce priveşte partea economică a unei localităţi, prin atragerea posibilelor investiţii, o reprezintă aspectul general al comunei, starea infrastructurii, importantă pentru funcţionarea optimă a civilizaţiei moderne. Astfel, în localitate sunt în derulare trei lucrări de modernizare a drumurilor comunale: „Proiectele sunt finanţate prin O.G. 28 şi avem asfaltarea drumului comunal 181, unde în prezent se toarnă asfalt pe o lungime de 1,7 kilometri, în satul Drăguleşti. Proiectul cuprinde asfaltarea drumului comunal pe o lungime de 5 kilometri, iar, până în prezent, s-a turnat asfalt pe o lungime de 2,5 kilometri. Proiectul are termen de finalizare în luna decembrie, însă noi estimăm că-l vom finaliza mult mai repede, atâta timp cât mai avem de turnat asfalt pe o porţiune de 800 de metri, deoarece alocările de fonduri s-au derulat conform contractului de finanţare”, a spus Mihai Cernătescu, viceprimarul comunei Dănicei. Un alt drum la care se lucrează este drumul comunal 182, de la kilometrul 0 la 390. Din totalul de aproximativ patru kilometri s-au asfalt trei kilometri, urmând să se asfalteze şi restul de 950 de metri. În prezent se lucrează la consolidarea malurilor, la ziduri de sprijin, podeţe, poduri şi rigole: „Mai avem un proiect de extindere a reţelei de alimentare cu apă constând în extinderea de reţea, dar şi în construirea a două puţuri de foraj”,  a mai spus Mihai Cernătescu, viceprimarul comunei Dănicei.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

aprilie 2017
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...