La Slătioara, Sorin Romcescu va amenaja locuri de joacă şi terenuri sintetice în fiecare sat

 Breaking News

La Slătioara, Sorin Romcescu va amenaja locuri de joacă şi terenuri sintetice în fiecare sat

La Slătioara, Sorin Romcescu va amenaja locuri de joacă şi terenuri sintetice în fiecare sat
aprilie 23
20:12 2017

Pe lângă proiectele care vizează dezvoltarea infrastructurii, primarul Sorin Romcescu de la Slătioara şi-a propus şi câteva proiecte care vor schimba imaginea localităţii, prin amenajarea unor spaţii de agrement. În anii precedenţi, prin Grupul de Acţiune Locală din care face parte, localitatea Slătioara a beneficiat de patru proiecte cu finanţare europeană. S-au realizat două terenuri sintetice, modernizarea căminului cultural, amenajarea unei zone de agrement pentru copii şi achiziţionarea unui buldoexcavator. Pentru noua alocare de fonduri europene, primarul afirmă că banii vor fi îndreptaţi spre modernizarea centrului civic şi construirea în fiecare sat a unui spaţiu de agrement pentru copii: „În funcţie de noile alocări de fonduri prin GAL ne-am propus să modernizăm centrul civic, inclusiv în satul Milostea cu trotuare, alei pietonale, flori de o parte şi de alta a drumului judeţean, lampadare şi bănci. Tot cu fonduri europene ne-am propus să amenajăm în fiecare sat un teren de joacă pentru copii. Pentru că sunt un iubitor al sportului, vom atrage fonduri europene pentru construirea a încă două terenuri de sintetice de sport, în satele Rugetul şi Goruneşti. Acestea sunt proiecte prinse în agenda mea, pentru acest nou mandat. Acestea sunt investiţii trecute pe tapet şi care, indiferent de situaţie, se vor materializa. În primă fază sunt propuse pentru finanţare cu bani europeni, prin GAL. Tot cu bani europeni am accesat deja, pe Măsura 7.6. dotarea Casei de Cultură cu aparatură, sistem de sonorizare, supraveghere video, dotarea cu calculatoare, birouri şi mobilier pentru sala de festivităţi. Lucrările sunt finalizate şi vreau să-i dau o utilitate permanentă acestui imobil, în sensul ca viaţa culturală din Slătioara să se reîntoarcă la starea normală”, a spus primarul din Slătioara, Sorin Romcescu.  În vederea modernizării infrastructurii rutiere, primarul Sorin Romcescu a depus la Ministerul Dezvoltării şase proiecte, trei care vizează asfaltarea, în total, a încă 15 kilometri de drumuri comunale, construirea unui dispensar uman şi modernizarea iluminatului public. Un alt proiect absolut necesar pentru comunitate care va fi finanţat tot din fonduri de la Guvern cuprinde construirea a 9 punţi pietonale peste pâraiele Cerna, Târâia şi Valea Plopilor.

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

aprilie 2017
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...