Probioticele şi rolul acestora în întărirea imunităţii la copii

 Breaking News
Probioticele şi rolul acestora în întărirea imunităţii la copii
aprilie 28
10:23 2017

Stiaţi că în corpul fiecăruia există bacterii prietenoase, ce joacă un deosebit rol în funcţionarea corespunzătoare a corpului pe toată durata vieţii?

Atunci când organismul este sărac în probiotice sau nu le poate înmulţi sănătos pe cele pe care le deţine, este necesar un ajutor din partea omului. Piaţa are diverse produse probiotice pe care le oferă spre vânzare, la diverse preţuri. Un magazin de încredere, care furnizează produse net superioare acestora, este Bio-Kult.ro. În cadrul acestuia se găseşte o diversitate de probiotice, ce au la bază diferite tulpini, menite să ţină gripa şi răcelile la distanţă, să ajute la întărirea sistemului imunitar și să ajute organismul să funcţioneze corespunzător.

Ce sunt probioticele şi care este rolul acestora în organism?

Rolul pe care aceste bacterii prietenoase îl au de îndeplinit în corpul uman nu este deloc unul neînsemnat. Acestea încep să acţioneze încă de la naşterea copilului şi continuă până în ultimii ani de viaţă. În cazul bebeluşilor, acestea ajută la prevenirea alergiilor la care aceştia sunt predispuşi.

În ceea ce priveşte copii de vârste mai mici şi şcolarii, aici rolul probioticelor este de a stimula apărarea imunitară. Ajuns la vârsta adultă, omul are nevoie ca acestea să fie prezente în organism pentru a avea o funcţie a sistemului digestiv îmbunătăţită. Probioticele sunt absolut necesare pentru că ajută şi la menţinerea unui echilibru al florei intestinale, mai ales atunci când sunt administrate antibiotice pentru că organismul slăbeşte.

Beneficiile probioticelor Bio-Kult s-au făcut resimţite de fiecare dată când au fost întrebuinţate. La ora actuală acestea fac parte din soluţiile terapeutice cele mai studiate. În continuare, experţii Bio-Kult.ro ne dezvăluie câteva dintre motivele pentru care administrarea de probiotice BIO-KULT Infantis este benefică în întărirea sistemului imunitar la copii.

  • Sistem imunitar puternic

Microflora intestinală începe să se formeze încă de la venirea pe lume a copilului. Aceasta este deja formată după primii ani de viaţă ai micuţilor. Este necesară realizarea completă a procesului de colonizare a tractului digestiv, pentru că altfel acesta va favoriza apariţia alergiilor.

Deoarece corpul micuţilor învaţă să se adapteze, acesta reacţionează atunci când intră în contact cu anumite substanţe „inamice”. Motivul pentru care microflora prezintă deficite de specii bacteriene bune îl reprezintă faptul că stilul de viaţă pe care îl duc copii este dezechilibrat.

De aceea, numărul micuţilor care suferă de astm sau dermatită atopică este unul tot mai mare. La momentul actual se fac studii pentru a descoperi dacă se pot administra probiotice copiilor în primul lor an. Aceasta ar fi soluţia ideală pentru a împiedica dezvoltarea alergiilor.

Un lucru cert este faptul că cei mici nu au nevoie de probiotice în aceleaşi cantităţi ca o persoană adultă. De dorit este ca acestea să le fie administrate în situaţiile în care aceştia au vreo afecţiune. Este important ca sistemul imunitar al copiilor să fie suficient de puternic pentru a asimila corespunzător tulpinile.

Specialiştii magazinului Bio-Kult.ro recomandă administrarea probioticelor sub formă de pliculeţe. Cele care se prezintă sub formă de picături sau ca suplimente alimentare trebuie verificate pentru a vedea dacă sunt autorizate de Ministerul Sănătăţii şi dacă sunt recomandate de către Societatea Română de Pediatrie.

Produsul Bio-Kult Infantis este destinat celor mici, preşcolarilor şi conţine o formulă avansată cu tulpini vii numeroase, Vitamina D3 şi Omega-3. Efectele pe care aceste probiotice le au asupra organismului sunt multiple. De obicei, micuţii au nevoie de un tratament adecvat pentru diaree, iar produsul Bio-Kult ajută la reducerea timpului şi a intensităţii pe care o are aceasta.

Această formulă de probiotic este aplicată în momentul de faţă la scară largă, atât pentru a trata diareea infecţioasă, cât şi pentru a preveni apariţia acesteia când sunt administrate antibiotice.  Cei mici au nevoie de un stimulent, de un ajutor pentru a avea un sistem imunitar puternic, mai ales în situaţia în care au urmat tratamente mai dure.

Produsul destinat copiilor, pe care cei interesaţi îl găsesc pe bio-kult.ro, ajută la refacerea florei intestinale, în acest proces fiind necesare şi prebioticele. Împreună, cele două aduc un mare beneficiu sănătăţii celor mici. De asemenea, în cazul preşcolarilor şi a şcolarilor, asocierea tratamentului cu vitamina C şi prebiotice ajută la reducerea riscului de infecţii gastrointestinale şi respiratorii.

Rolul vitaminei C, pe care produsulo conţine, este de a ajuta la funcţionarea optimă a sistemului imunitar. Produsul poate fi adminstrat ca parte a unei diete sănătoase. Detalii complete despre conţinutul acestuia, precum şi alte informaţii cu privire la beneficii, sunt disponibile pe site-ul mai sus menţionat.

Despre autor

admin

admin

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Cautam sudori de sarma plina, sudori de sarma tubulara si lacatusi pentru un proiect urgent in Germania si Spania.
 Proba de lucru se va sustine in Bucuresti.
 Pentru detalii si programare la proba sunati la 0728865354.

Special

3 sporturi la care NU stiai ca poti paria!

Piata pariurilor online a cunoscut o mare dezvoltare in ultimii ani in Romania. Cu toate acestea, unii considera ca acestea inseamna numai parierea pe evenimentele din fotbal si, mai rar, pe cele din tenis.
În momentele dificile ale celor ce experimentează pierderea cuiva drag, puterea de a lua o decizie potrivită în legătură cu serviciile funerare ar ptuea fi influențată de sentimentele răsculătoare resimțite.

 

Pomii fructiferi și îngrijirea de sezon

Până la intrarea pe rod a unui pom fructifer acesta trebuie să treacă prin etape de plantare și de fixare.

Cum sa alegi tevile de apa pentru instalatia sanitara

Instalatia sanitara este reprezentata de toate conductele, tevile dar si elementele de legatura dintre acestea (fitinguri).

Turbina – piesa cu rol esențial în funcționarea optimă a motorului

Auzim destul de frecvent că problemele la nivelul motorului sunt cauzate de turbosuflantă și defecțiunile apărute la nivelul acesteia.

Stirile pe zile

aprilie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Mar   Mai »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...