RAJDP Vâlcea, obligată de instanţă să reprimească angajaţii disponibilizaţi

 Breaking News
  • No posts were found

RAJDP Vâlcea, obligată de instanţă să reprimească angajaţii disponibilizaţi

RAJDP Vâlcea, obligată de instanţă să reprimească angajaţii disponibilizaţi
aprilie 28
10:46 2017

La şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean din 27 aprilie 2017, consilierii au avut pe ordinea de zi şi proiectul de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Vâlcea (RAJDP). Proiectul avea să nască discuţii aprinse, ţinând cont de faptul că Regia a fost obligată de Curtea de Apel Piteşti să reîncadreze pe vechile funcţii 32 de angajaţi din totalul de 90 disponibilizaţi în urmă cu doi ani. Potrivit spuselor directorului Vălimăreanu vor mai urma, probabil, încă 30 de decizii favorabile, ceea ce înseamnă o nouă aprobare a organigramei şi în şedinţa din luna mai. În strategia de funcţionare pe anul 2017 asumata de directorul Nicolae Vălimăreanu şi Consiliul de Administraţie se afla şi desfiinţarea a două posturi şi comasarea a două autobaze, ceea ce a stârnit dispute verbale între consilierii liberali şi colegul lor de partid, Nicolae Vălimăreanu.

 

Liberalii i-au dat la gioale colegului de partid, Vălimăreanu

Dacă pentru completarea organigramei RAJDP toţi consilierii judeţeni au fost de acord că trebuie respectată hotărârea judecătorească şi reîncadraţi angajaţii disponibilizaţi, la partea de modificare a organigramei prin desfiinţarea celor două posturi şi comasarea a două autobaze ale RAJDP, consilierii PNL s-au opus. Pe masa consilierilor judeţeni a ajuns şi o contestaţie, formulată de unul dintre angajaţii RAJDP, Ion Daniel Davidescu, care, potrivit noii organigrame urma să fie transferat pe alt post: „În ceea ce privește reîncadrarea angajaților disponibilizați este o hotărâre definitivă prin care suntem obligați să-i reprimim pe vechile posturi. Vor mai urma și alții. Am luat și câteva măsuri in vederea eficientizării Regiei. Am unit Lotul Tătărani cu Atelierul de la Troianu şi am creat un singur Lot Vâlcea, prin preluarea activităţii de construcţie şi reparaţii auto şi utilaje, cu baza de producţie la Troianu. Referitor la contestaţia depusă de unul dintre angajaţi vreau să precizez faptul că aceasta conţine tot felul de ameninţări, inclusiv cu DNA-ul. Eu nu sunt în conflict cu nici un angajat al RAJDP, nu am creat conflicte şi nu am de gând vreodată să creez conflicte. El nu este mutat disciplinar, nu este nici sancţionat. Nu i se reduce nici salariul, cum de altfel nu se reduce la nici unul dintre cei 224 de salariaţi câţi sunt în prezent. Va face parte din Compartimentul Achiziţii, unde domnia sa a afirmat că se pricepe la întocmirea de documentaţii, avize”, s-a apărat directorul RAJDP Vâlcea, Nicolae Vălimăreanu, în fata consilierilor judeţeni. Discuţiile contradictorii au continuat, însă liberalii au votat pentru organigrama, dar cu amendamentul că nu trebuie desfiinţate cele două posturi şi comasate autobazele. Nu au avut sorţi de izbândă, alianţa PSD-PER-ALDE fiind de acord cu proiectul de hotărâre în forma iniţiată de executiv şi promovat de directorul RAJDP Vâlcea, Nicolae Vălimăreanu.

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

aprilie 2017
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...