Încă 20 de drumuri vor fi modernizate la Berislăveşti

 Breaking News
  • No posts were found

Încă 20 de drumuri vor fi modernizate la Berislăveşti

Încă 20 de drumuri vor fi modernizate la Berislăveşti
mai 08
05:04 2017

Primarul localităţii Berislăveşti, Ion Buşagă şi-a propus ca, în acest mandat, să finalizeze infrastructura rutieră. De curând, administraţia locală a depus un proiect de asfaltare a drumurilor de interes local rămase neamenajate: „Am depus un proiect care cuprinde 20 de drumuri de interes local, adică tot ce mai aveam de asfaltat. Este vorba de 28 de kilometri de drumuri care se regăsesc în toate cele şapte sate ale comunei. Am mai creat 3 drumuri pe care trebuie să le prindem în Monitorul Oficial, datorită faptului că au mai venit cetăţeni în localitate care şi-au cumpărat terenuri să-şi construiască locuinţe şi trebuie să facem toate demersurile pentru ca şi aceşti locuitori să beneficieze de o infrastructură bine pusă la punct. Avem un proiect care cuprinde 10 drumuri care deja este declarat eligibil şi suntem în faza de licitaţie pentru proiectare. La fel şi cu grădiniţa cu program prelungit: suntem în faza de licitaţie pentru proiectare. Sperăm să avem parte de un constructor serios, care să facă lucrarea cât mai repede. Din păcate, de cele mai multe ori, preţul cel mai mic în urma licitaţiei este un dezastru, firma constructoare îşi asumă nişte lucrări şi apoi nu are posibilitatea să le ducă la final, în felul acesta fiind întârziată şi finalizarea investiţiei”, ne-a declarat primarul localităţii Berislăveşti.

 

Se modernizează infrastructura până la releul Cozia

Primarul Ion Başagă mai spune că, prin implicarea preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, se va moderniza drumul care duce până la releul Cozia. O dată finalizat acest drum, Ion Başagă este convins că se va putea vorbi şi despre o promovare turistică a localităţii: „Pentru diferenţa de 1,2 kilometri banii sunt deja în cont, fiind primiţi de la Fondul Suveranităţii din noiembrie 2016. Pentru partea cealaltă domnul preşedinte a avut grijă şi chiar doreşte foarte mult să fie asfalt până la releul Cozia. Pe mine cel mai mult mă interesează să fac legătura aceasta de 1,2 kilometri, prin care se uneşte drumul comunal cu cel judeţean şi să facem legătura între satele Berislăveşti, Dângeşti, Brădişor şi localitatea Perişani. Este important acest drum, deoarece pe aici trec mulţi turişti care doresc să evite aglomeraţia de pe Valea Oltului. În curând această lucrare va începe şi, pe această cale, doresc să-i mulţumesc domnului preşedinte pentru că ne-a ales pe noi, alături de Vaideeni, atunci când a fost întrebat ce proiecte prioritare are Consiliul Judeţean în vederea primirii unei finanţări din Fondul Suveranitatea”, ne-a mai spus primarul Buşagă.

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2017
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...