INFORMARE DE PRESĂ   

 Breaking News
INFORMARE DE PRESĂ   
mai 08
05:05 2017

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 01 – 05 mai 2017 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, pe străzile Ciocăneştilor, bulevardul Dem Rădulescu şi Ostroveni.

Au fost soluţionate 4 avarii la reţeaua de apă potabilă pe străzile Liviu Rebreanu, Alexandru Budişteanu, Ciocăneştilor şi Ostroveni.

Au fost curăţate pompele de canalizare Morilor, Arinilor, Goranu şi Dem Rădulescu, precum şi pasajele de pe str. Dacia, Bogdan Amaru şi Râureni.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

 • s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în zonele Ostroveni I, II, III, IV, V, VI, 1 Mai I, II, Zăvoi, Nord, Traian, Sud şi Centru ( blocurile A, B, C, D, E, F, G);
 • s-au ridicat la cotă cămine de canalizare pe strada Aleea Trandafirilor la blocul B9;
 • s-a înlocuit şi sudat capac cămin canalizare pe strada Rapsodiei;
 • s-a înlocuit racord canalizare pe străzile Mihai Eminescu nr. 5 şi Carol I;
 • s-au finalizat lucrările de inelare reţea apă potabilă şi branşamente apă pe strada Calea lui Traian intersecţie cu strada Abatorului;
 • s-au continuat lucrările de înlocuire reţea apă potabilă pe strada Eleodor Constantinescu;
 • s-au continuat lucrările de execuţie reţea canalizare menajeră şi racorduri pe strada Ciocăneştilor, prin montarea în pământ a ţevilor de canalizare DN 250mm;
 • s-au continuat lucrările de construire a reţelei de canalizare menajeră între străzile bulevardul Dem Rădulescu şi Ostroveni – Baza de Agrement;

 CĂMINE CURĂŢATE. Au fost curăţate gurile de scurgere şi căminele de canalizare în mai multe zone din municipiul Rm. Vâlcea:

 • Ostroveni (blocurile A14, sc. C, A15, A24/1, sc. A, C, A10, G320, A27/3, A1, A2, A4, A12, B9, A6, S2, B8, C18, C21, C27şi pe strada Mihai Eminescu nr. 5);
 • Nord (străzile Henri Coandă la blocul R7, Aleea Primăverii la blocurile B1/1 şi B2, sc. C, Decebal la blocul D9 şi Matei Basarab la blocul 118);
 • 1 Mai (străzile Matache Temelie şi Antim Ivireanu nr. 57);
 • Petrişor (străzile Inăteşti şi Intrarea Jiului nr. 5);
 • precum şi pe străzile Mihai Viteazu la blocul 22, Calea lui Traian la blocurile S7/2 şi S30, Regina Maria la blocul T1, Copăcelu, Lespezi, Ciocăneştilor şi Florilor la blocurile 66, 67, 68 .

 Tot în cursul săptămânii trecute, au fost verificate şi înlocuite un număr de 112 apometre, fiind întocmite şi 25 de documentaţii tehnice.

Despre autor

admin

admin

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Rapidauto.ro este un magazin online de piese auto cu peste 17 ani vechime

Echipa RapidAuto.ro a început ca un distribuitor de piese auto în zona de vest a României, sub numele de Best Auto Vest, ajungând prin BestAutoVest.ro până la a fi un retalier online de piese şi accesorii auto adaptat la nevoile consumatorului modern.

Vrei sa faci plaja in luna ianuarie? Iata ce destinatii sa alegi!

Pentru cei mai multi romani, luna ianuarie inseamna revenirea la job-ul pe care il au, dupa o vacanta de cateva zile cu ocazia sarbatorilor. Pentru altii, insa, prima luna din an reprezinta un prilej de a lua o pauza si de a pleca in aventura vietii lor, in destinatii exotice, unde este cald si soare.

Firmele de transport rutier versus avion – ce sa alegem?

In ultimul timp,apare tot mai des intrebarea: de ce sa merg cu autocarul si sa petrec n ore intrafic daca pot sa merg cu avionul si sa ajung in 2-3 ore?
Probabil, nu de putine ori ai auzit replica: „Imbraca-te mai gros ca o sa racesti!” si cu toate ca ai respectat-o ad literam, tot nu ai reusit sa eviti inevitabilul.

 

Pregătiri în fermă de vaci pentru sezonul rece

Pentru cunoscători, vacile suferă mai adesea de căldură excesivă, decât de frig. Totuși, acestea trebuie protejate de temperaturile scăzute.

Stirile pe zile

mai 2017
L Ma Mi J V S D
« apr.   iun. »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...