Lucian Antonie: „Noi suntem doar cotizanţi în asociaţia ADI Apa Vâlcea”

 Breaking News

Lucian Antonie: „Noi suntem doar cotizanţi în asociaţia ADI Apa Vâlcea”

Lucian Antonie: „Noi suntem doar cotizanţi în asociaţia ADI Apa Vâlcea”
mai 08
04:53 2017

Extinderea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare sunt proiecte trecute în planul administraţiei locale din Tetoiu. Primarul Lucian Antonie spune că, la Tetoiu, în acest an se vor finaliza lucrările privind înfiinţarea sistemului de alimentare cu apă. Proiectul este asigurat cu fonduri destinate pentru introducerea reţelei de apă şi canalizare prin Ministerul Dezvoltării. Reţeaua de apă locală are o lungime de 28 de kilometri, iar valoarea proiectului este de un milion de euro. Pentru finalizarea lucrărilor există finanţare, iar în această perioadă se va face recepţia finală, urmând ca apoi să se facă şi branşările la reţea: „Dacă, la reţeaua de apă lucrările sunt realizate în procent de 99%, lucrându-se în prezent la staţiile de pompare, la racordurile şi branşarea energiei electrice, la reţeaua de canalizare, dintre cei 8 kilometri prinşi în proiect abia s-a realizat un kilometru. La canalizare lucrările sunt întârziate, dar constructorul mi-a promis solemn că anul acesta va veni cu două echipe la Tetoiu şi va termina reţeaua de canalizare. În această perioadă am depus la Ministerul Dezvoltării şi extinderea reţelei de apă şi canalizare. Acest proiect trebuie să aibă prioritate la finanţare. Proiectul de extindere pentru apă cuprinde doar 4,5 kilometri, deoarece sistemul de alimentare publică care în această vară se va finaliza are 28 de kilometri. Cu acest proiect am acoperit toată localitatea. Pentru că nu suntem prinşi în master planul ADI Apa Vâlcea cu nici o lucrare de apă – canalizare, noi fiind doar cotizanţi în asociaţia ADI Apa Vâlcea, la Ministerul Dezvoltării am depus şi un proiect pentru extinderea reţelei de canalizare pe o lungime de 22,5 de kilometri. În acest fel, pe cei 32 de kilometri pe care îi avem cu apă, vom avea şi canalizare”, spune primarul liberal din Tetoiu, Lucian Antonie.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2017
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...