La Olăneşti, Sorin Vasilache va moderniza ultimele străzi cu fonduri guvernamentale

 Breaking News

La Olăneşti, Sorin Vasilache va moderniza ultimele străzi cu fonduri guvernamentale

La Olăneşti, Sorin Vasilache va moderniza ultimele străzi cu fonduri guvernamentale
mai 16
10:24 2017

În acest mandat, primarul Sorin Vasilache îşi doreşte asfaltarea tuturor străzilor rămase nemodernizate, în total aproximativ 18 kilometri de drumuri. Pentru ca acest lucru să se întâmple, administraţia locală a depus la Ministerul Dezvoltării o cerere de finanţare privind reabilitarea străzilor din localităţile Cheia şi Olăneşti, precum şi a drumurilor de legătura:” În prezent avem în derulare, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală asfaltarea străzilor Pleaşa, Mura, Păcii, Vâlcele, dar am mai depus şi alte proiecte, care cuprind atât modernizarea străzilor din localităţile componente – Cheia şi Olăneşti, dar şi drumurile care fac legătura cu localităţile componente, până la străzile care au o lungime mai mare şi care necesită atât consolidarea malurilor, cât şi executarea de rigole în vederea preluării apelor pluviale. Este vorba de aproximativ 7-8 kilometri în localitate şi încă vreo 10 kilometri pentru drumurile care fac legătura cu Olăneştiul”, ne-a declarat Sorin Vasilache. Social-democratul nici nu concepe să nu obţină finanţare pentru proiectul de modernizarea a infrastructurii rutiere: „Obligatoriu trebuie să finalizăm drumurile. Sperăm să reuşim să accesăm acel proiect prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, fiind singură oportunitate în momentul de faţă pentru modernizarea drumurilor către Tisa, Gurguiata, Pietriş sau Comanca. Dacă drumul de la Tisa va fi amenajat prin Consiliul Judeţean, mai rămân Tisa – Gurguiata, încă trei kilometri, dar şi Comanca – Pietriş şi Mosoroasa, în total 17 kilometri. După finalizarea acestor obiective vom încheia investiţiile pentru infrastructura localităţilor componente, la care se mai adaugă asfaltarea drumurilor în Olăneşti Sat şi din Cheia. Toate aceste drumuri vor intra într-un program de modernizare, după ce se va finaliza introducerea sistemului de apă şi canalizare”, a mai spus primarul din Băile Olăneşti. În prezent, prin O.G. 28 se lucrează la asfaltarea străzilor Pleaşa, Mura, Păcii şi Vâlcele, procentul de realizare al investiţiei ajungând la 70%.

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2017
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...