Cristian Buican: „Râmnicenii se pot pensiona anticipat, fără penalizare”

 Breaking News

Cristian Buican: „Râmnicenii se pot pensiona anticipat, fără penalizare”

Cristian Buican: „Râmnicenii se pot pensiona anticipat, fără penalizare”
mai 21
14:38 2017

La data de 16 mai 2017, la Comisia pentru Muncă şi Protecţie Socială din Camera Deputaţilor au fost pe ordinea de zi PL-x 87/2017 Proiect de lege pentru modificarea art. 65 alin. (5) din Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice şi PL-x 188/2017 Proiect de Lege pentru modificarea art. 65 alin. (5) din Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice. Ambele proiecte de lege modificau acelaşi articol din Legea 263/2010, în sensul de a introduce noi zone pe lista  oraşelor ale căror cetăţeni ar putea beneficia de pensionare anticipată cu 2 ani, fără penalizare. La PL-x 87/2017, deputatul Cristian Buican a depus un amendament la Comisie, cu numărul de înregistrare 4e-7/217 din 20.02.2017, prin care a propus introducerea municipiului Râmnicu Vâlcea pe lista oraşelor ale căror cetăţeni ar putea beneficia de pensionare anticipată cu 2 ani, fără penalizare. La acelaşi proiect de lege, şi deputatul Eugen Neaţă a avut un amendament similar. În urma dezbaterilor de la Comisia pentru Muncă s-a hotărât întocmirea unui raport favorabil pentru PL-x 188/2017, cu un amendament admis, în sensul de a completa lista zonelor ale căror populaţie beneficiază de pensionare anticipată cu 2 ani, fără penalizare, cu oraşele Râmnicu Vâlcea, Slatina şi Turnu-Măgurele. După votarea acestei propuneri legislative în Plenul Camerei Deputaţilor, vâlcenii vor putea beneficia de pensionare anticipată cu 2 ani, fără penalizare. „Mă bucur să pot anunţa vâlcenii că, după votarea acestei propuneri legislative în Plenul Camerei Deputaţilor, vor putea beneficia de pensionare anticipată cu 2 ani, fără penalizare. Această victorie nu este doar a mea, ci şi a colegilor deputaţi Daniela Oteşanu şi Eugen Neaţă, membri ai Comisiei pentru Muncă. Iată că, indiferent de coloratura politică şi de anumite animozităţi, se poate lucra în interesul cetăţenilor care ne-au trimis în Parlament. Sunt convins că, în perioada următoare, acest proiect de lege va intra la votul final din Plenul Camerei Deputaţilor, acolo unde, aşa cum este cutuma, votul va fi unul favorabil, în concordanţă cu raportul Comisiei. Voi urmări îndeaproape acest proiect şi îi voi anunţa pe vâlceni de îndată ce vor putea beneficia de această prevedere” a declarat preşedintele liberalilor vâlceni, deputatul Cristian Buican.

Despre autor

Alina Monea

Alina Monea

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2017
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...