Concurs pentru ocuparea postului de secretar al comunei Stroeşti

 Breaking News

Concurs pentru ocuparea postului de secretar al comunei Stroeşti

Concurs pentru ocuparea postului de secretar al comunei Stroeşti
mai 28
14:58 2017

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Stroeşti, judeţul Vâlcea.

Concursul se organizează la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, în data de 27 iunie 2017, ora 10.00, proba scrisă. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 49, H.G. nr. 611/2008, modificată şi completată de H.G. 1173/2008. Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia se afişează la sediul şi pe site-ul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici www.anfp.ro. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici şi la numărul de telefon 0374112714. În vederea aprobării condiţiilor de participare şi desfăşurare a concursului de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacantă de secretar al comunei Stroeşti şi numirea comisiei de concurs şi a comisiei de soluţionare a contestaţiilor, preşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici a emis ordinul 1196/2017, prin care se aprobă condiţiile de participare la concurs, la propunerea Primăriei comunei Stroeşti, judeţul Vâlcea, prin adresa nr. 1900/2017.

Conform acestui ordin, candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din legea nr. 188/1999, privind statutul funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare.

 

Condiţie obligatorie: studii superioare şi postuniversitare

Condiţiile de participare sunt următoarele: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent, în ştiinţe juridice sau administrative; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii. De asemenea, candidaţii trebuie să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 2 ani. Comisia de concurs va fi constituită astfel: preşedinte Marin Noemi, manager public, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici şi următorii membri: Ionescu Adrian Petrică, consilier juridic, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici; Popa Drăguleasa Laurenţiu, şef serviciu Instituţia Prefectului, judeţul Vâlcea; Boaghe Monia, consilier juridic, Primăria oraşului Horezu, judeţul Vâlcea; precum şi Veţeleanu Gheorghe Cătălin, secretar al comunei Copăceni, judeţul Vâlcea. Secretariatul comisiei de concurs este asigurat de Drăghici Ioana, consilier, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Preşedintele comisiei de soluţionare a contestaţiilor va fi Stan Felicia, director la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, iar membri vor fi următorii: Vasilescu Maria, consilier juridic la Agenţia Neţională a Funcţionarilor Publici; Angheluţă Dumitru, consilier juridic la Instituţia Prefectului, judeţul Vâlcea, Mega Aurelian, secretar al comunei Lăpuşata, judeţul Vâlcea; Bărbulescu Nicola Emil, secretar al comunei Roeşti, judeţul Vâlcea. Secretarul comisiei de soluţionare a contestaţiilor va fi Drăghici Ioana, consilier la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

Despre autor

Alina Monea

Alina Monea

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

mai 2017
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...