La Lungeşti se va construi o sală de sport

La Lungeşti, primarul Tiberiu Costea afirmă că s-a finalizat procedura de licitaţie pentru achiziţionarea lucrărilor de către Compania Naţională de Investiţii în vederea construirii sălii de sport din localitate. Locaţia va fi amplasată lângă parcul pe care fosta conducere PSD l-a amenajat dotându-l cu trei bănci, şi acelea puse la soare,  cu bani din bugetul local. Primarul spune că, o dată ce lucrările vor începe şi se va constata că terenul nu este suficient pentru construirea sălii de sport se va intra şi în porţiunea acestui parc, de care cetăţenii nu au avut niciodată nevoie, şi care este o ruşine a localităţii: „Bine că nu a fost făcut parcul în baltă, chiar dacă această investiţie a fost singura într-un mandat al fostei conduceri PSD, asta în situaţia în care pe drumurile comunale era noroiul până la glezne, iar de apă şi canalizare nici nu se pomenea. Aşadar, în situaţia în care va trebui să intrăm cu construcţia în această zonă o vom face, nu mă voi opune să construim o sală de sport cu 102 locuri, unde pot merge 300 de copii, care îşi vor putea desfăşura astfel orele de sport în condiţii civilizate”, mai spune primarul din Lungeşti, Tiberiu Costea.

 

La Lungeşti se lucrează pe toate fronturile

În această primăvară au demarat lucrările pentru apărarea de mal cu gabioane pe lungimea de 200 de metri, în amonte şi aval, în punctul Tarcău, pe drumul judeţean, unde erau câteva gospodării inundabile. Există în construcţie, aproape de finalizare un al patrulea pod, în punctul Ferenţ: „Am finalizat turnarea pe ultima uliţă a stratului al doilea de asfalt şi dalarea şanţurilor pe uliţele de interes local. Am terminat lucrările de pe drumul comunal 53, pe o lungime de 2,2 kilometri de asfalt în două straturi şi traversările respective. Avem un proiect depus pentru şcoala din centrul localităţii, care vizează reabilitarea, modernizarea şi dotarea ei.

Un alt proiect vizează modernizarea şi reabilitarea primăriei, schimbarea acoperişului, reabilitarea termică, extindere şi dotare. Sunt în derulare lucrările de la zidul de apărarea de la Mânăstirea Mamu”, afirmă primarul.

 

Tiberiu Costea: „Încrederea pe care mi-au dat-o cetăţenii mă onorează”

Primarul Costea mai spune că toate aceste proiecte reprezintă munca întregului colectiv, de care este tare mândru: „Mâna asta de oameni, care suntem aici, fiecare pe pătrăţica lui, îşi face treaba aşa cum trebuie. Nu pot eu singur, ca primar, să derulez atâtea proiecte. Din punctul meu de vedere sunt lucruri care se văd, şi cred că si celelalte vor ajunge la finalizare. Eu niciodată nu sunt mulţumit, pentru că este loc de mai bine. În schimb, ce am reuşit să facem în patru ani sunt sute de obiective, care se pot observa cu uşurinţă. Până la urmă, mulţumirea trebuie să o aibă oamenii din Lungeşti, şi mulţumirea s-a văzut la vot, când mi-au acordat încrederea în procent de 82%. Să fii al doilea din judeţ a fost un rezultat care nu poate decât să mă onoreze, şi care mă face fericit”, ne-a declarat primarul din Lungeşti, Tiberiu Costea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *