Constantin Rădulescu nu renunţă la idee: vrea să mute Clinica balneofiziologică la Centrul de la Seaca

 Breaking News

Constantin Rădulescu nu renunţă la idee: vrea să mute Clinica balneofiziologică la Centrul de la Seaca

Constantin Rădulescu nu renunţă la idee: vrea să mute Clinica balneofiziologică la Centrul de la Seaca
iunie 01
20:49 2017

În şedinţa ordinară aferentă lunii mai 2017, consilierii judeţeni au avut pe ordinea de zi şi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al societăţii” Expo Nord – Oltenia” S.A., pe anul 2017. Atât bugetul pentru Centrul de la Seaca, cât şi cel pentru societatea PARC-IND Vâlcea au iscat discuţii aprinse cu privire la rentabilitatea acestor societăţi. Liberalii, prin vocea consilierului Samoil Vîlcu, au sugerat o mai mare implicare a noii conduceri la Centrului Expoziţional de la Seaca, în găsirea de investitori care să facă rentabil acest centru în 2017: “Am avut un an 2016 care cred că nu se va mai repeta şi mi-aş dori să se repete, dar nu cred. Am văzut câţiva paşi pe care primăria Călimăneşti i-a făcut în direcţia aceasta, prin faptul că a separat centrele de la Seaca, dându-le personalitate fiecăruia, probabil în ideea că vom găsi investitori pentru fiecare în parte. Erau numeroşi investitori care îşi doreau să vină, cel puţin la modul declarativ, însă ulterior lucrurile s-au schimbat şi se vede în ce situaţie am ajuns cu el. Nu dăm un cec în alb pentru Seaca, sper că noua conducere să se implice mai mult şi să găsească investitori astfel încât lucrurile să funcţioneze mai bine anul acesta”, a spus, în fata consilierilor judeţeni, Samoil Vîlcu.

Constantin Rădulescu: “Cu toţii ne dorim ca acest centru să fie rentabil”

Răspunsul a venit imediat din partea preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu care le-a cerut colegilor consilieri acordul să selecteze o echipă de consultanţi în vederea mutării clinicii de Balneofizioterapie de la Călimăneşti la Centrul de la Seaca. Reamintim ca edificiul în care funționează astăzi clinica a fost retrocedat in urmă cu 8 ani de vechii proprietari: “Mulţi aţi fost consilieri de la începutul proiectului, toţi din sala aceasta, indiferent de culoarea politica, Cu toţii ne dorim ca acest centru să fie rentabil. Vă informez şi chiar vă solicit acordul să selectăm o echipă de arhitecţi şi proiectanţi pentru că mie nu îmi iese o idee din cap. Centrul ca să fie rentabil are nevoie de mult mai mulţi bani, nu sunt suficiente manifestările ocazionale prin care se încasează sume de 3.000 lei. Drept urmare, ne propunem să selectăm aceşti proiectanţi care ne vor putea spune dacă putem muta, şi eu cred că se poate, dar eu sunt economist şi nu pot spune cu certitudine acest lucru, Clinica de Balneofizioterapie. Sunteţi de acord să facem acest pas, să ne spună şi nouă nişte specialişti dacă se poate acest lucru? Nu dau niciun cec în alb acestui centru, însă încercam să avem o colaborare bună cu primăria Călimăneşti şi să găsim soluţii, să ne descurcăm cu acest centru, pe care noi, instituţia CJ, l-am creat”, a declarat Constantin Rădulescu. Discursul preşedintelui CJ nu i-a impresionat insă pe consilierii liberali care au votat împotriva aprobării bugetului pentru Centrul de la Seaca, proiectul trecând însă de votul consilierilor cu 20 de voturi pentru şi 12 împotrivă. În sedința respectivă, cei 12 consilieri liberali au mai votat împotriva aprobării bugetului societății PARC-IND Valcea, dar și impotriva rectificării Bugetului de venituri şi cheltuieli al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Vâlcea, societate condusă de colegul liberal, Nicolae Vălimăreanu.

Ramona BĂLTEANU

 

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2017
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...