5 avarii, soluţionate de Apavil   

 Breaking News
5 avarii, soluţionate de Apavil   
iunie 11
20:10 2017

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 05 – 09 iunie 2017 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, pe străzile Dr. Suciu, Liviu Rebreanu, Libertăţii, Inăteşti şi Apusului.

AVARII SOLUŢIONATE. Au fost soluţionate 5 avarii la reţeaua de apă potabilă pe străzile Islazului nr. 25, Râureni nr. 103, Digului, Ion Referendaru nr. 6 şi Antim Ivireanu nr. 33.

POMPE CURĂŢATE. Au fost curăţate pompele de canalizare Morilor, Arinilor, Goranu şi Dem Rădulescu, precum şi pasajele de pe str. Dacia, Bogdan Amaru şi Râureni.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

–    s-au verificat şi curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în zonele Ostroveni I, II, III, IV, V, VI, 1 Mai I, II, Zăvoi, Nord ( străzile Matei Basarab, Nicolae Titulescu şi Republicii), Traian, Sud şi Centru ( străzile Tudor Vladimirescu, Regina Maria, General Magheru şi Carol I);

–    s-a ridicat la cotă cămin colector canalizare pe strada Digului;

–    s-a refăcut racord canalizare menajeră în Ostroveni la blocul 37/1;

–    s-a montat ramă cu capac carosabil pe străzile Tineretului la bl. 60 şi Zambilelor;

–    s-au finalizat lucrările de inelare reţea apă potabilă şi branşamente apă pe strada Calea lui Traian intersecţie cu strada Abatorului, se continuă cu amenajarea terenului, prin betonare şi asfaltare;

–    s-au continuat lucrările de înlocuire reţea apă potabilă pe strada Eleodor Constantinescu;

–    s-au continuat lucrările de execuţie reţea canalizare menajeră şi racorduri pe strada Ciocăneştilor, prin montarea în pământ a ţevilor de canalizare DN 250mm;

–    s-au continuat lucrările de construire a reţelei de canalizare menajeră între străzile bulevardul Dem Rădulescu şi Ostroveni – Baza de Agrement;

CĂMINE CURĂŢATE. Au fost curăţate gurile de scurgere şi căminele de canalizare în mai multe zone din municipiul Rm. Vâlcea:

–    Ostroveni (blocurile W, A64, sc. E, B14, sc. C, D, C 27, C18, C11, A18, sc. E, H şi pe străzile Aurelian Sacerdoţeanu nr.26, I. L. Caragiale şi Ion Creangă);

–    Nord (străzile Dr. Hacman la bl. 29, sc. A, Alexandru Budişteanu nr. 2 şi Someş);

–    Centru ( străzile Carol I la restaurantul Casa Vâlceană şi Căpitan Negoescu);

–    CPL ( străzile Ferdinand la blocul O6 şi Virgiliu nr. 6);

–    precum şi pe străzile Râureni la firma SC. Albaresor SA, Colonie Nuci la Baraca 33, Calea lui Traian nr. 73, Ştirbei Vodă nr. 270, Morilor, Eftimeştilor şi Matache Temelie.

66 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, au fost verificate şi înlocuite un număr de 66 de apometre, fiind întocmite şi un număr de 9 documentaţii tehnice.

Despre autor

admin

admin

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Rapidauto.ro este un magazin online de piese auto cu peste 17 ani vechime

Echipa RapidAuto.ro a început ca un distribuitor de piese auto în zona de vest a României, sub numele de Best Auto Vest, ajungând prin BestAutoVest.ro până la a fi un retalier online de piese şi accesorii auto adaptat la nevoile consumatorului modern.

Vrei sa faci plaja in luna ianuarie? Iata ce destinatii sa alegi!

Pentru cei mai multi romani, luna ianuarie inseamna revenirea la job-ul pe care il au, dupa o vacanta de cateva zile cu ocazia sarbatorilor. Pentru altii, insa, prima luna din an reprezinta un prilej de a lua o pauza si de a pleca in aventura vietii lor, in destinatii exotice, unde este cald si soare.

Firmele de transport rutier versus avion – ce sa alegem?

In ultimul timp,apare tot mai des intrebarea: de ce sa merg cu autocarul si sa petrec n ore intrafic daca pot sa merg cu avionul si sa ajung in 2-3 ore?
Probabil, nu de putine ori ai auzit replica: „Imbraca-te mai gros ca o sa racesti!” si cu toate ca ai respectat-o ad literam, tot nu ai reusit sa eviti inevitabilul.

 

Pregătiri în fermă de vaci pentru sezonul rece

Pentru cunoscători, vacile suferă mai adesea de căldură excesivă, decât de frig. Totuși, acestea trebuie protejate de temperaturile scăzute.

Stirile pe zile

iunie 2017
L Ma Mi J V S D
« mai   iul. »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de...

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

guest test post bbcode html http://googlee.te/ simple...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...