S-au inaugurat Staţiile de sortare de la Brezoi şi Râureni

 Breaking News

S-au inaugurat Staţiile de sortare de la Brezoi şi Râureni

S-au inaugurat Staţiile de sortare de la Brezoi şi Râureni
iunie 19
06:57 2017

Consiliul Judeţean Vâlcea a inaugurat joi, 15 iunie 2017, Staţiile de sortare Brezoi şi Râureni, realizate în cadrul contractului „Proiectare şi execuţie CL.2 Construire staţii de sortare Brezoi şi Râureni”. Lucrările fac parte din proiectul „Fazarea proiectului Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Vâlcea”, care va fi contractat în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020. Alături de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, la tăierea panglicii de la Râureni s-au aflat şi primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Valer Tudor, dar şi reprezentantul firmei constructoare, Hidroconstrucţia. La Brezoi, primarul Robert Schell a fost şi el alături de autorităţile judeţene la evenimentul inaugural.

Contractul de lucrări a fost încheiat cu Consorţiul Hidroconstrucţia – Argif Proiect şi a fost executat în perioada 1.09.2015 – 20.05.2017. Staţia de sortare Râureni are o valoare de investiţie de 12.180.161,23 lei şi o capacitate de sortare de 27.871 tone/an, iar Staţia de sortare Brezoi are o valoare de investiţie de 8.666.578,33 lei şi o capacitate de sortare de 2.992 tone/an.

„Mă bucur că am inaugurat această componentă importantă a SMID şi vreau să mulţumesc constructorilor pentru calitatea lucrărilor. De asemenea, ţin să îi felicit şi pe colegii din Consiliul Judeţean care au lucrat şi lucrează la acest proiect. În perioada următoare, vom finaliza demersurile pentru a obţine finanţarea nerambursabilă din cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 pentru proiectul „Fazarea proiectului Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Vâlcea” şi vom continua activităţile prevăzute. Îmi exprim convingerea că eforturile noastre de dezvoltare a unei infrastructuri de gestionare a deşeurilor conformă cu standardele europene vor duce la îmbunătăţirea calităţii mediului şi a condiţiilor de trai în judeţul Vâlcea”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliul Judeţean Vâlcea.

Despre autor

Ramona Balteanu

Ramona Balteanu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2017
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...