Gheorghe Gîngu: „Bujoreniul va deveni poarta de intrare pentru economia şi turismul vâlcean”

 Breaking News
  • No posts were found

Gheorghe Gîngu: „Bujoreniul va deveni poarta de intrare pentru economia şi turismul vâlcean”

Gheorghe Gîngu: „Bujoreniul va deveni poarta de intrare pentru economia şi turismul vâlcean”
iunie 28
07:33 2017

Gheorghe Gîngu, noul primar social-democrat al localităţii  Bujoreni afirmă că localitatea pe care o conduce este o poartă de intrare pentru economia şi turismul din judeţul Vâlcea, doar că este4 nevoie urgentă să înceapă modernizarea zonei. Noul primar a promis faptul că localitatea va arăta ca o zonă modernizată. Ajuns primar, fostul viceprimar al localităţii ştie deja care sunt necesităţile comunităţii, dar şi minusurile pe care le are administraţia locală: „ Am promis că voi face politica cetăţeanului, iar aşteptările comunităţii din Bujoreni sunt normale. Oamenii îşi doresc condiţii decente de trai, realizate rapid, adică: apă curentă, reţea de canalizare, drumuri asfaltate, gaze naturale şi şcoli, după care urmează rezolvarea fondului funciar. Pe lângă toate aceste necesităţi sunt multe alte lucruri pe care trebuie să le rezolv. În primul rând, nu avem oameni specialişti în primărie, dar cel mai grav lucru este faptul că multe documente justificative nu mai există la primărie, care să ateste ce s-a făcut în anii precedenţi, în aşa fel încât să îmi dau seama ce aş putea să corectez. Bujoreniul este o poartă de intrare, doar că trebuie să şi arate ca o zonă modernizată, şi chiar aşa va fi!”

 

Gheorghe Gîngu: „Aici nu s-a simţit nimeni verificat”

Gheorghe Gîngu mai spune că sunt probleme inclusiv în privinţa modului de realizare a proiectului de canalizare: „În localitate sunt două proiecte de canalizare, se merge pe două fronturi. Unul dintre proiecte se derulează prin Agenţia Fondului de Mediu, iar cu cel de-al doilea suntem prinşi şi în master planul judeţului, nefiind informaţi unii de alţii”, a declarat viceprimarul. Gheorghe Gîngu este supărat deoarece, pentru proiectul care se derulează prin Agenţia Fondului de Mediu nu s-au prevăzut racordurile către cetăţeni, investiţia fiind prevăzută doar cu un colector, în timp ce celălalt proiect prins în master planul judeţului include şi branşările către cetăţeni: „Sunt multe disfuncţionalităţi în cadrul acestui proiect, şi normal că am probleme, deoarece aici nu s-a simţit nimeni verificat, pentru că aşa au mers lucrurile”, declară Gheorghe Gîngu. Lucrările pentru introducerea sistemului de canalizare trebuie finalizate pe data de 29 octombrie, însă prouectul s-a realizat abia în procent de 33%”, a mai spus noul primar al Primăriei Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

Despre autor

Claudia Schiopu

Claudia Schiopu

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

iunie 2017
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...