Fosta extremă a Oltchimului, Ramona Farcău a ajuns vineri la Rm.Vâlcea şi a vândut personal bilete la Sala Sporturilor Traian, pentru showul pe care îl organizează pe 5 august.

Ramona Farcău  îşi va face reverenţa la 5 august, de la ora 19,00,  la Râmnicu Valcea, printr-un meci demonstrativ între Oltchim 2010, finalista Ligii Campionilor şi echipa de azi,  Handbal Club Municipal, devenită una din forţele Ligii Naţionale. Evenimentul va purta denumirea de “Gala Campioanelor Oltchim 2010” şi va fi organizat chiar de firma condusă de Ramona Farcău şi logodnicul său, Andreas Hniatiuc, RFH Sports and Management.

Aflată vineri  la Râmnicu Vâlcea, Ramona speră ca Sala Sporturilor Traian să fie plină la meciul său de retragere. ”Este meciul care se vrea de retragere, dar este un prilej de a ne bucura ce a fost Oltchim, să ne aducem aminte de echipa care a fost finalista Ligii Campionilor în 2010 şi să ne revedem toate fetele din acea perioadă, cu antrenorii şi conducerea. Am emoţii, acestea se vor accentua odată cu apropierea evenimentului, punctul culminant va fi pe 5 august şi aşteptăm cu drag publicul la sală. La Oltchim am avut cel mai frumos public, m-am simţit ca acasă, abia aştept să ne întâlnim cu fanii şi să retrăim acele momente emoţionante. Sper să fie un show frumos pentru toată lumea, şi pentru noi şi pentru fani, îi aşteptăm în număr cât mai mare” a declarat Ramona Farcău.

La evenimentul din 5 august, de la Rm. Valcea, intitulat ” Gala Campioanelor Oltchim 2010”, au confirmat participarea majoritatea componentelor echipei cu care Oltchim a disputat finala editiei 2009/2010 a Ligii Campionilor. Fanii handbalului vor putea sa le revadă în Sala Traian pe Paula Ungureanu, Luminita Huţupan-Dinu, Talida Tolnai, Cristina Neagu, Steluţa Luca, Vali Ardean Elisei, Oana Manea, Ada Nechita, Ionela Stanca, Patricia Vizitiu, Iulia Curea, Roxana Gatzel, Gabriella Szucs, Regina Simkute, Anastasia Pidpalova sau Aurelia Brădeanu. Antrenori la evenimentul din 5 august vor fi Radu Voina (Oltchim 2010) şi Aurelian Roşca (HCM).

Fostul mare portar al Oltchimului, Luminiţa Dinu aşteaptă şi ea să revină pe teren. ”Aştept cu nerăbdare data de 5 august, prietena mea şi fosta mea colega de la Oltchim şi echipa naţională, Ramona îşi arată din nou valoarea. Aşteptăm suporterii în număr cât mai mare, noi vom demonstra din nou un handbal de calitate” a anunţat şi Luminiţa Dinu.

Biletele se pot procura în continuare online, de pe www.myticket.ro,  şi de la casa de bilete de la Sala Traian, pe datele de 4 şi 5 august. Preţul unui bilet la evenimentul Gala Campioanelor Oltchim 2010 este de 15 lei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *