Acţionarii SC Apavil SA au aprobat descărcarea de gestiune a membrilor consiliului de administraţie

 Breaking News

Acţionarii SC Apavil SA au aprobat descărcarea de gestiune a membrilor consiliului de administraţie

Acţionarii SC Apavil SA au aprobat descărcarea de gestiune a membrilor consiliului de administraţie
august 13
20:26 2017

În cursul lunii trecute, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a decis mandatarea reprezentantului municipiului în Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC Apavil SA (unde este acţionar majoritar) să îndeplinească atribuţiile prevăzute atât în actul constitutiv al societăţii, cât şi în contractul de mandat al reprezentantului în AGA, respectiv: să aprobe descărcarea de gestiune a membrilor consiliului de administraţie; să stabilească şi să aprobe obiectivele, criteriile şi indicatorii de performanţă financiari şi nefinanciari pentru anul 2017, cu respectarea prevederilor OUG nr. 109/2011 şi HG nr. 722/2016. Drept urmare, recent a avut loc şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor de la SC Apavil SA, în care s-au aprobat următoarele propuneri: situaţiile financiare anuale încheiate la 31 decembrie 2016 pe baza raportului administratorilor şi al auditorului financiar; repartizarea profitului net pentru anul 2016; descărcarea de gestiune a administratorilor pentru exerciţiul financiar 2016; analiza realizării obiectivelor, criteriilor şi indicatorilor de performanţă, aferenţi contractelor de mandat ale administratorilor pentru anul 2016 şi propuneri de obiective, criterii şi indicatori de performanţă pentru anul 2017; informare privind stadiul investiţiilor în municipiul Râmnicu Vâlcea. Activitatea economico-financiară a SC Apavil SA din anul 2016 a fost profitabilă, rezultând un profit de 2,85 milioane de lei, faţă de 8,14 milioane de lei în anul 2015. SC Apavil SA este angrenată într-un amplu program de investiţii pentru reabilitarea sistemului de alimentare şi distribuţie a apei în judeţul Vâlcea, ceea ce a necesitat contractarea de credite pe termen mediu şi lung în sumă de circa 51 de milioane de lei, din care un credit contractat cu BERD, cu un sold de 35,1 milioane de lei şi credit pe termen mediu cu un sold de 15,8 milioane de lei la BCR Sucursala Vâlcea, credite aflate în derulare, potrivit graficelor de rambursare anexă la contractele de credite. Aşa se explică şi faptul că, la această dată, imobilizările în curs de execuţie POS Mediu, conform balanţei conturilor, sunt în sumă de 268 de milioane de lei.

Despre autor

Mihai Roman

Mihai Roman

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

august 2017
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...