Cinci proiecte finanţate cu fonduri de la Guvern, la Bujoreni

 Breaking News

Cinci proiecte finanţate cu fonduri de la Guvern, la Bujoreni

Cinci proiecte finanţate cu fonduri de la Guvern, la Bujoreni
august 14
20:50 2017

Administraţia locală din Bujoreni a reuşit să prindă finanţare pentru cinci dintre cele nouă proiecte depuse prin PNDL-2. Este vorba de modernizarea, dotarea şi extinderea a trei şcoli de pe raza localităţii, un proiect privind racordarea la sistemul de canalizare, modernizarea şi extinderea dispensarului uman din localitate: „Am depus şi noi nouă proiecte, dintre care trei vizează modernizarea, dotarea şi extinderea şcolilor din localitate. Cele trei proiecte se ridică la aproximativ 80 de miliarde de lei vechi. Mai avem un proiect pentru modernizare, extindere şi dotarea dispensarului uman cu patru cabinete medicale. Un alt proiect pe care l-am depus, şi care este complementar proiectului pe care noi îl avem în derulare, de canalizare, cuprinde racordurile pentru cetăţeni la sistemul de canalizare. Altfel, nu vom avea nici o posibilitate să finalizăm lucrările, deoarece nu este prevăzută în proiect şi racordarea gospodăriilor. Cele cinci proiecte amintite au primit aviz pentru finanţare”, ne-a declarat primarul localităţii Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

 

Gheorghe Gîngu: „La Bujoreni există zeci de kilometri de drumuri de pământ”

Celelalte patru proiecte pe care administraţia locală le-a mai depus prevăd modernizarea iluminatului public, un proiect pe care primarul l-a şi demarat, cu bani din bugetul local şi încă trei proiecte pentru modernizarea infrastructurii rutiere, care, din păcate, mai au de aşteptat în ceea ce priveşte finanţarea: „Pentru infrastructură am depus trei proiecte, care cuprind asfaltări de drumuri şi construiri sau reabilitări de poduri. La noi, aceste proiecte se ridică la o valoare foarte mare. Dacă mă întrebaţi pe mine, cred că a venit timpul ca şi comuna Bujoreni să primească mai multe fonduri, aşa cum alţii au primit în trecut. Spun acest lucru pentru că la Bujoreni există zeci de kilometri de drumuri de pământ sau doar pietruite. Un proiect prevede asfaltarea a 26 de kilometri, al doilea 7 kilometri şi al treilea 11 kilometri. Cu fonduri europene avem un al patrulea proiect, care vizează modernizarea infrastructurii educaţionale, pentru incluziune socială şi combaterea sărăciei, la care am înţeles că avem un punctaj bun, şi este posibil să obţinem şi finanţarea. Este vorba de 3,5 milioane de euro”, ne-a mai spus primarul din Bujoreni, Gheorghe Gîngu.

Despre autor

Alina Monea

Alina Monea

Articole similare

0 Comentarii

Nu sunt comentarii

Vrei sa fii primul care comenteaya acest articol?

Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *

Special

Magazinele dedicate șoferilor de camioane- truck shop-urile

Viața de șofer pe camion nu este una ușoară. Cei care practică această meserie spun că fie îți place, fie nu, nu există loc de compromis.

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale

Românilor le place să parieze pe loterii internaţionale, mai ales pe cele online, de când ele au devenit o alternativă la extragerile oferite de Loteria Română: 5/40, 6/49, Noroc, Super Noroc, Joker şi Noroc Plus.

 

Evoluția linei Samsung Galaxy S: Top 4 cele mai distincte inovații ale uneia dintre cele mai de succes game de telefoane din lume

Anul 2010 a reprezentat momentul în care Samsung a devenit cu adevărat un colos pe piața telefoanelor mobile, în sensul că prin anunțarea lui Samsung Galaxy S, compania Coreeană a reușit să aducă pe piață un smartphone care să rivalizeze, într-adevăr, monopolul pe care Apple îl avea deja încă din 2007 prin al său Iphone.

 

Cum sa iti protejezi casa- Solutii inteligente pentru o locuinta comoda si sigura

Odata ce devii proprietarul unei case, este important sa iei toate masurile necesare pentru a-ti proteja casa de diversele tipuri de daune care pot aparea.

 

Cu siguranță te-ai săturat de clasica ținută de iarnă, formată din pantaloni groși, pulovere și cizme îmblănite.

Stirile pe zile

august 2017
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Ultimele comentarii

Fie că bunul D-zeu și Maica Sf., împreună cu ocrotitorul,acestor ținuturi,,,,,,SF.si marele mucenic////Grigore Decapolitul""'''''sa vă...

Ma bucur tare mult sa vad un om concentrat pe productie si locuri de munca....

De ce nu isi "arondeaza" de pilda...Tomsaniul? Pentru ca "corb la corb nu-si scoate ochii?...iar...

Sunt Popescu Gabriel fostul Director al Caminului Balcesti ceea ce a-ti scris despre mine este...

Doar ca noi, cei care traim in sudul judetului nu vrem sa devenim groapa de...

Bună, acesta este un comentariu. Pentru a începe moderarea, editarea și ștergerea comentariilor, te rog...